Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπουζάνης στο novasports.gr: "Φανταστικός σύλλογος ο Άρης"


Ο Ντιν Μπουζάνης περιμένει την πρώτη του παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Αρη σε επίσημο παιχνίδι και παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη, μιλώντας στην ιστοσελίδα της nova αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, τη δική του παρουσία στον Αρη, την έλευση του Μιλίνκοβιτς και τη δύσκολη συνέχεια. Αναλυτικότερα είπε:


Ντιν, οι εντυπώσεις σου από τους πρώτους μήνες παρουσίας σου στον Αρη;

«Για μένα ο ΑΡΗΣ είναι ένα φανταστικό club, με πολύ καλούς φιλάθλους οι οποίοι μας στηρίζουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο καινούριος μας προπονητής, ο κ. Μιλίνκοβιτς, είναι πολύ καλός και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε στη δύσκολη χρονιά που έχουμε μπροστά μας».

Ετοιμάζεσαι για την πρώτη σου συμμετοχή με τη νέα σου ομάδα;

«Εγώ προσπαθώ να δουλεύω καλά στην προπόνηση και εάν επιλεγώ να παίξω, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να δείξω αυτά που μπορώ να προσφέρω στον Αρη. Όμως στην παρούσα φάση, αυτό που προέχει, είναι να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση».

Εχεις εικόνα για την Ξάνθη;

«Ενας επαγγελματίας πρέπει να ενημερώνεται όχι μόνο για τη δική του ομάδα, αλλά γενικότερα για τις ομάδες του πρωταθλήματος, επομένως έχω εικόνα για την Ξάνθη. Είναι μια καλή ομάδα, όμως αν παίξουμε, σαν ΑΡΗΣ, αυτό που μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάνε όλα καλά».

Ποιος παίκτης της Ξάνθης πιστεύεις ότι μπορεί να απειλήσει περισσότερο τα δικά σας δίχτυα;

«Είναι πολύ καλή η μπροστινή τους γραμμή, όμως όλη η ομάδα έχει αρετές και πρέπει να προσέξουμε».

Διαπιστώνεις αλλαγές με την έλευση του κ. Μιλίνκοβιτς;

«Απ΄ το πρώτο παιχνίδι που ήρθε με τη Λιβαδειά, η ομάδα είχε καλύτερη απόδοση. Ο κ. Μιλίνκοβιτς, είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, ξέρει τι κάνει και σιγά-σιγά η ομάδα θα πάει καλύτερα από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου