Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό


Χωρίς πολλές απουσίες, αλλά με πίεση για το αποτέλεσμα υποδέχεται σήμερα ο Άρης τον Παναιτωλικό.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει την δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους πλέον τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον τραυματία Μιχάλη Κύργια. Η επιστροφή του Αγκάνθο στην αρχική ενδεκάδα θεωρείται πολύ πιθανή καθώς ο Ισπανός είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της ομάδας στη θέση του.

Ο Σέρβος προπονητής έχει εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, απουσία του βασικού του στόπερ. Όπως και στο Βόλο, ο Ρόκ Έλσνερ είναι επικρατέστερος για παρτενέρ του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Σλοβένος έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι κυπέλλου, την ώρα που η τεχνική ηγεσία αναζητάει λύσεις στην αμυντική γραμμή.


Η τετράδα της άμυνας θα συμπληρωθεί από τους Ψυχογιό, Τσουμάνη στις δυο πτέρυγες. Σε ό,τι αφορά την θέση του τερματοφύλακα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Διούδη μετά την κακή εμφάνιση του Μπουζάνη στο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ως ανασταλτικοί μέσοι θα χρησιμοποιηθούν ο Παπαδόπουλος με τον Τριανταφυλλάκο, έχοντας μπροστά τους σε καθαρά ελεύθερο ρόλο τον Τάτο. Την τριάδα των προωθημένων θα καλύψουν οι Σταυρόπουλος Ουντότζι στα δυο άκρα, με τον Νταβιντ Αγκάνθο στην κορυφή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου