Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Mέσα στις καλύτερες μεταγραφές Ελλήνων ο Μανιάς!

Η ιστοσελίδα contra.gr έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στις καλύτερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έγιναν εντός των συνόρων. Πρώτος στη λίστα είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη Μιχάλης Μανιάς για τον οποίο αναφέρεται:



Μιχάλης Μανιάς - Άρης

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, όμως, ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Football League (18 γκολ) προτίμησε το μεγάλο μέγεθος του Άρη και τη φανέλα βασικού. Στα φιλικά επί βουλγαρικού εδάφους είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ σε όλα τα εν Ελλάδι βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έβαλε ένα γκολ (κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα). Αναμφίβολα ο Γιάννης Χατζηνικολάου ποντάρει πολλά τόσο στον φοιτητή του ΤΕΦΑΑ όσο και στον Τσιγκόζι Ουντότζι, καθώς αμφότεροι έφεραν σε δύσκολη θέση τις αντίπαλες άμυνες στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Ειδικά ο 23χρονος Ρόδιος επιθετικός έχει αποδείξει πως όταν πάρει την μπάλα εντός περιοχής, το πιθανότερο είναι να τη στείλει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολήθηκε η ιστοσελίδα ήταν οι Κολοβός, Τζιόλης, Σηφάκης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Τζόρβας.

Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου