Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Αύριο η ΠΑΕ καταθέτει το φάκελο για το άρθρο 99!


Αύριο το πρωί αναμένεται η ΠΑΕ Άρης να καταθέσει τον φάκελο για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, προκειμένου να οριστεί δικάσιμος.


Το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση Ηλιάδη έχει δώσει μεγάλη μάχη για να συγκεντρώσει συμφωνίες με πρώην παίκτες και πιστωτές και μέχρι τώρα έχει μαζέψει ένα ποσοστό κοντά στο 70% των πιστωτών, ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το 60% που απαιτεί ο νόμος.

Οι Κουλουχέρης, Μενδρινός, Σηφάκης, Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Καπετάνος, Πρίττας, Λαζαρίδης, Αραβίδης, Γιάκομπ, Βελλίδης, Κούπερ, Βανγκέλι, Αμπελάς, Κατσαβάκης, Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Παπαϊωάννου, Πόππης, Ορφανίδης και αρκετοί άλλοι μικροπιστωτές, αλλά και το ελληνικό Δημόσιο, όπως και η sportvision, έβαλαν την υπογραφή τους στην προσπάθεια εξυγίανσης του Άρη.

Το λογιστήριο της ΠΑΕ έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ άνοιξε και πάλι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, παρά το γεγονός ότι είναι αργία, προκειμένου να συνταχθούν με κάθε λεπτομέρεια οι κατάλογοι των συμφωνιών και να ενταχθούν στο φάκελο.

Παρόντες ήταν οι υπεύθυνοι του λογιστηρίου, ο Αργύρης Αργυριάδης από την πλευρά των νομικών, αλλά και ο διαμεσολαβητής, Λουδοβίκος Σιλάβος, ο οποίος θα συντάξει τη δική του έκθεση που θα συμπεριληφθεί και στον φάκελο.

Αν δεν προκύψει κάποια επιπρόσθετη συμφωνία, που θα οδηγήσει σε καθυστέρηση της υποβολής του φακέλου ως τη Δευτέρα, ο Άρης θα καταθέσει την Παρασκευή τον φάκελο, προκειμένου η ΠΑΕ να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου