Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Κοντά στον Άρη ο Τάτος!


Αποφασισμένος να εντάξει τον Ανδρέα Τάτο στο έμψυχο δυναμικό του είναι ο Άρης, την ίδια στιγμή που επιθυμία του παίκτη φέρεται να είναι η επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας παίκτης έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να μετακομίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους». Ο 23χρονος παίκτης φέρεται απογοητευμένος από το γεγονός πως και φέτος τέθηκε εκτός πλάνων των «ερυθρολεύκων» και για αυτό τον λόγο προτιμά να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να τον δώσει δανεικό.


Ο Άρης θέλει να εντάξει τον Τάτο στο έμψυχο δυναμικό του και περιμένει τις εξελίξεις. Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με την περσινή παρουσία του Τάτου κατά την περίοδο του δανεισμού του και θεωρούν πως και φέτος μπορεί να αποτελέσει παίκτη «κλειδί» για την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το pressaris.gr o Τάτος συναντήθηκε χθες με τον Δημήτρη Ηλιάδη και συμφώνησαν σε όλα. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή ή δώσει τη συγκατάθεσή του για δανεισμό ο Τάτος θα βρίσκεται απόψε στις κερκίδες του γηπέδου του Άρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου