Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΑΕ Άρης και Μούτας εναντίον Αβάνογλου!

Aνακοίνωση-απάντηση εναντίον του Αναστάση Αβάνογλου, εξέδωσε  η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενώ στράφηκε εναντίον του και ο Δημήτρης Μούτας με γραπτή δήλωση.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο κ. Αναστάσης Αβάνογλου κάνει φιλότιμες προσπάθειες ώστε να χρεωθεί το ρόλο του «Δούρειου Ίππου» της ηρεμίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των ενεργειών της διοίκησης για την εξυγίανσή της.

Εάν δεν έχει «δεσμεύσεις» σε ανθρώπους που φόρτωσαν αναίτια με ζημίες το ταμείο της εταιρείας και εάν πραγματικά αγωνιά για το μέλλον του ΑΡΗ θα του συνιστούσαμε να σιωπήσει.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει διοίκηση που αποδεδειγμένα μέσα στις 40 ημέρες της θητείας της απέδειξε εμπράκτως τις προθέσεις της. Αυτές είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και η αγωνιστική ισχυροποίηση της ομάδας.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Αβάνογλου επανέρχεται με λεκτικές απειλές και άσφαιρα πυρά, επειδή δε του επετράπη να καταστρέψει τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ οδηγώντας τον με τις διοικητικές του πολιτικές στον υποβιβασμό. Είναι ολοφάνερο, πάντως, ότι κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δε πρόκειται να τον παρακολουθήσει στην προσπάθεια διασάλευσης της ηρεμίας της ομάδας, γιατί εκτός των άλλων έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνει. Τον παραδίδουμε στην κρίση του κόσμου του ΑΡΗ, του οποίου την κρίση εμπιστευόμαστε».

Η δήλωση Μούτα:

«Ουδέποτε υπήρξα φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ. και πολύ περισσότερο μέλος κάποιου συνδέσμου. Ζητώ από τον κ. Αβάνογλου, ο οποίος δεν είναι καλά πληροφορημένος, να ανακαλέσει και ζητήσει δημόσια συγνώμη για την ηθική και επαγγελματική βλάβη που μου προκαλεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου