Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

To "βουνό" ήταν η Doyen του Κόντη;


Ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ Βασίλης Φουρλίγκας με μια λακωνική επιστολή επισήμανε στους υποψήφιους επενδυτές της Doyen, ότι εφόσον αποτελούν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, θα πρέπει σε αυτούς να απευθυνθούν και να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους εφόσον φυσικά θέλουν να επενδύσουν.

Ο Αβάνογλου από την πλευρά του εμφανίζεται ενοχλημένος από την πρωτοβουλία, κυρίως γιατί έλαβε χώρα δίχως να έχει ενημερωθεί ο ίδιος που είναι ο διαμεσολαβητής με την εταιρία. Συνεχίζει να θεωρεί ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και αφήνει να εννοηθεί ότι σύντομα θα γίνει ταξίδι στο Λονδίνο από το οποίο θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες είχε γίνει μνεία στην εταιρία από τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Τάσος Φουρλίγκας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε ο φορέας στη Doyen.

"Με χαρά είπαμε στον κ. Αβάνογλου ότι μάθαμε για το ενδιαφέρον της Doyen. Του εξηγήσαμε ότι ο λόγος που στείλαμε την επιστολή είναι ότι θέλαμε να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό και γραπτές εγγυήσεις και όχι, απλώς, ένα όνομα που ενδιαφέρεται. Περιμέναμε έγγραφη δήλωση ενδιφέροντος, μέσω επίσημου εγγράφου".

Για το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ: Ελπίζω μέχρι τις 26 Ιουνίου, που θα γίνει η συνέλευση της ΚΜΑ, να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ο όγκος που επεξεργάονται οι άνθρωποι της εταιρείας είναι τεράστιος, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Εχει αργήσει πάρα πολύ, γιατί η ΝΕΧΙΑ δεν είχε κάποια έγγραφα που ήθελε. Φανταστείτε ότι έπρεπε να γίνουν αντιπαραβολές με παλιά φύλλα αγώνων κλπ, αναφορικά με λεπτά συμμετοχών και αμοιβών σε παίκτες. Ο έλεγχος γίνεται σε βάθος.Το παν είναι να έχουμε κάτι στα χέρια μας στις 26 Ιουνίου. Δυστυχώς, στη σύμβαση που υπογράφηκε, δεν υπήρχε χρονικός περιορισμός παράδωσης του πορίσματος και αυτό είναι λάθος". 

Για τη διοίκηση Γρανούζη και την απαλλαγή της θητείας του: Υπάρχει πόρισμα, το έχει η εξελεγκτική επιοτροπή και μέχρι τέλος βδιμάδας θα έχουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Για τη συνεργασία με τη διοίκηση: Μέχρι στιγμή όλα πάνε καλά. Καθημερινά, σχεδόν, δίνουμε το "παρών" στα γραφεία και προσπαθούμε να ελέγχουμε, όσο μας επιτρέπεται, τα όσα κάνει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και να βοηθούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναλάβει να τρέξουν συγκεκριμένα ζητήματα της ΠΑΕ και πιστεύω όλα να πάνε καλά".

Για την ΑΜΚ: "Θα γίνει από τις 5 Ιουλίου και μετά. Αν γίνει αύξηση, ο επενδυτής έχει το δικαίωμα του 51%. Οταν αποφασιστεί στη συνέλευση των μετόχων, τότε θα σταλεί προς έγκριση, έγγραφο σ το Υπουργείο ΟΙκονομικών, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Νομίζω πως το ποσό θα είναι 7,3 εκατ. ευρώ. Εάν έρθει επενδυτής, η ΚΜΑ, δε θα προβάλλει εμπόδια, αλλά θα θέλει ένας business plan. Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε". 

Για το αγωνιστικό: Γίνονται προσπάθειες να αποφευχούν τα περσινά προβλήματα. Εχει έρθει ένας προπονητής που πρέπει να στηριχθεί, άσχετα αν κάποιοι τον πιστεύουν και κάποιοι όχι. Αν πάμε ενωμένοι θα φτιάξουμε αξιοπρεπές ρόστερ. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, έχουμε πει κι εμεις τη γνώμη μας. Πιστεύω να πάμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου