Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Aρβανίτης: «Πανέτοιμοι για το άρθρο 99, αδελφός μου ο Κουρόγλου»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για τις προετοιμασίες που γίνονται για την εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99, ενώ σχολίασε και την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, κ. Κουρόγλου.


Για την εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής στο άρθρο 99 την προσεχή Παρασκευή: « Είμαστε πανέτοιμοι για την μάχη της Παρασκευής, χρειάζονται ακόμη κάποιες δουλειές βέβαια, αλλά προσπαθούμε να μαζέψουμε κάθε τεκμήριο, κάθε λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια, καθώς είναι πολύ σημαντική η εκδίκαση. Θα είναι δίπλα μας και οι μέτοχοι, εγώ τους το ζήτησα».

Για την χθεσινή παραίτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Θοδωρή Κουρόγλου: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Μίλησα μαζί του, είναι αδερφικός μου φίλος. Τον ευχαρίστησα για την προσφορά του, αλλά από ‘κει και πέρα συνεχίζουμε την συνεργασία μας μέσω της «ΓΕΝΕΣΙΣ». Επειδή έχεις μια μικρή διαφωνία με τον αδελφό σου, δε σημαίνει πως δεν είναι αδελφός σου».

Για τον αντικαταστάτη του κου Κουρόγλου: «Ο κος Κουρόγλου, θα αντικατασταθεί από τον κο Ζουλιάμη, ο οποίος είναι και χορηγός του Άρη. Σε καμία περίπτωση δεν μικραίνει η οικογένεια της ομάδας, ίσα- ίσα. Νομίζω πως μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, διευρύνεται ο κύκλος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου