Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πότισε φαρμάκι ο Άρης στον κόσμο του

Ο Άρης για άλλη μία φορά "πότισε" φαρμάκι στον τεράστιο και πιστό κόσμο του στα τρία σημαντικότερα ομαδικά αθλήματα. 

Στο ποδόσφαιρο o Άρης παραμένει στην 15η θέση με 25 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Άρης έφυγε από τους Ζωσιμάδες με την πικρή γεύση της ήττας με σκορ 2-0 από τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα.  Η ομάδα μας είχε στον αγώνα τρία δοκάρια (δύο ο Αγκάνθο και ένα ο Γιαννιώτας) αλλά ο ΠΑΣ πέτυχε δύο γκολ με τους Ίλιτς και Κοροβέση μετά τα τραγικά λάθη της άμυνας. O αγώνας με τον Πανθρακικό την ερχόμενη αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης παίρνει για μια ακόμη φορά τη μορφή της συνάντησης «χωρίς αύριο» για τους κίτρινους!

Στο μπάσκετ η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς το βασικό παίχτη της Πάσαλιτς και αν και έκανε καλό ξεκίνημα, έχασε στο κρατικό της Πυλαίας από τη φιλοξενούμενη ομάδα της πόλης. Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο "αρειανός" Βαγγέλης Αλεξανδρής (στο πλευρό του προέδρου που έφαγε τα σούτια του Γκάλη πριν από 22 χρόνια) και άκουσε κι αυτός τα κλαρίνα που έπαιζαν μελωδικά μετά το τέλος της αναμέτρησης από τους τσομπάνηδες γηπεδούχους. 

Τα δεκάλεπτα 14-22, 41-38, 58-48, 84-72. 
H ομάδα είναι 7η στη βαθμολογία.

Τέλος, στο βόλλευ η ομάδα ηττήθηκε "καθαρά" εντός έδρας με 0-3 από τον παο. Οι κίτρινοι έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια, μόλις σε 71’(!) από τον Παναθηναϊκό, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Κουτσονίκα στον πάγκο της ομάδας.

Τα σετ: 17-25 σε 22’, 23-25 σε 26’, 21-25 σε 23’.
Η ομάδα είναι 6η στη βαθμολογία.

ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου