Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Γκάλη


Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται κατά προτεραιότητα το εισιτήριο της εκδήλωσης από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η επιλογή θέσης θα είναι ελεύθερη (δεν ισχύουν οι θέσεις διαρκείας). Κάθε κάτοχος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο.

Από το Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΕΣ 1,5,6 15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 4,7,10 20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2-3Β, 8,9 25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2-3 Α, 8,9 Α 30 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2-3 GOLD 50 EΥΡΩ

*Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.
Τρόποι πληρωμής:
*Μετρητά
*Αντικαταβολή

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 09.00 με 17.00 από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (1ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), καθώς και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων μας από τα ειδικά εκδοτήρια.

Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό. Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν την διαδικασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου