Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει ο Άρης

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης υπάρχει αισιοδοξία ότι η τιμωρία που θα επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή για το ότι έγινε χθες στην Βέροια με τις δύο διακοπές του διαιτητή Ανδρέα Παππά μπορεί να επιφέρει μόνο χρηματικό πρόστιμο.


Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης υπάρχει αισιοδοξία ότι η τιμωρία που θα επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή θα αφορά μόνο επιβολή χρηματικού προστίμου για το ότι έγινε χθες στην Βέροια με τις δύο διακοπές του διαιτητή Ανδρέα Παππά.

Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ Άρης δεν κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών καθώς ο Παππάς δεν διέκοψε οριστικά το παιχνίδι μετά και την δεύτερη διακοπή στο 96.

Κι όσο για το τι ανέφερε στο φύλλο αγώνα; "Διακοπή 15′ λόγω εισόδου περίπου 20 οπαδών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους παράγοντες του Άρη και την αστυνομία, η οποία κινήθηκε τάχιστα, αποχώρησαν και έτσι ξανάρχισε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, για την είσοδο των οπαδών προβλέπεται: "Α. χρηματική ποινή 20.000-95.000 ευρώ, εφόσον η είσοδος των οπαδών δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.

Β. Εάν η είσοδος των οπαδών συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή 40.000 ευρώ-240.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές 2-4 αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών", κάτι όμως που δεν έγινε.

Που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Άρης δεν φλερτάρει με τιμωρία της έδρας της βάσει των όσων έγραψε ο Παππάς στο φύλλο αγώνα και του ότι προβλέπει ο ΚΑΠ αλλά με επιβολή χρηματικού προστίμου από 20.000 έως 95.000 ευρώ.

Κι όσο για την υπεράσπιση της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε ο νομικός Βασίλης Κοντοβαζαινίτης που με την σειρά του είναι αισιόδοξος περί αποφυγής τιμωρίας της έδρας με την αναμενόμενη κλήση από τον αθλητικό δικαστή να είναι για μεθαύριο Πέμπτη.

πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου