Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Επέστρεψε ο Ψυχογιός αγωνία για έξι


Ο Νίκος Ψυχογιός προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έθεσε άμεσα υποψηφιότητα για τις επιλογές του Γιάννη Μιχαλήτσου ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια.

Ατομικά προπονήθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας, που έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα του δικεφάλου από το ματς της προηγούμενης Κυριακής.

Πρόγραμμα αποθεραπείας για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό ακολούθησε ο Κοέλιο, κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο, με στόχο να λάβει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής. Θεραπεία έκανε και ο Ρουμπέν Πουλίδο, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον προσαγωγό.

Προληπτικά, ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έλαβε μέρος στο σύνολο της προπόνησης, λόγω μικρού οιδήματος στην γάμπα. Επίσης, πιθανότατα την Παρασκευή θα είναι σε θέση να προπονηθεί και ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο Νταβίδ Αγκάνθο θα προπονηθεί αύριο, αλλά όπως είναι γνωστό είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τη Βέροια. Πριν την πτήση της επιστροφής με μήνυμα του στο twitter ενημέρωνε: «Επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Με πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο… Πάμε Άρη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου