Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γκόρτσανιουκ ο αντί Ντεσπέιν!


Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ είναι ο εκλεκτός του Άρη για να αντικαταστήσει τον Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος αποκτήθηκε αλλά ποτέ δεν έπαιξε με τους «κίτρινους».


Μπορεί στην περίπτωση του Ντεσπέιν οι «κίτρινοι» να δέχθηκαν μια μεγάλη επικοινωνιακή ήττα, καθώς έφεραν τον Κουβανό στην Ελλάδα, του έδωσαν κάποια λεφτά και στην συνέχεια επειδή δεν ήθελαν να δώσουν τα 15.000 στην FIVB τον άφησαν ελεύθερο, ωστόσο η λύση φαίνεται πως έχει βρεθεί και αν όλα πάνε καλά, είναι και εξαιρετικά καλή.

Ο... εκλεκτός των «κιτρίνων» είναι ο διεθνής ακραίος Ζένια Γκόρτσανιουκ, ένας παίκτης που έχει καταφέρει μέσα από μεγάλες δυσκολίες να πετύχει πολλά στην καριέρα του. Το θέμα ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο 27χρονος παίκτης, έφυγε από την Ελλάδα πριν δύο χρόνια, ενώ είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά με τον Φοίνικα Σύρου, επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ανανέωση του διαβατηρίου του.


Γι' αυτό κιόλας δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στην Εθνική ομάδα, παρότι αγωνιστικά θα ήταν από τα βασικά γρανάζια κάθε προπονητή. Βέβαια στον Άρη για να έχουν κάνει την κίνηση απόκτησής του, θα έχουν βρει τις λύσεις, με πιο πιθανή ο παίκτης να παίξει ως ξένος, καθώς αντικαθιστά τον Κουβανό.

Όσον αφορά τον Ντεσπέιν και το... ναυάγιο που υπήρξε, οι «κίτρινοι» ήθελαν να τον έχουν δικό τους, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, θέλησαν τα λεφτά που θα έδιναν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να τον πάρουν, να τα δώσουν στις οφειλές προς παίκτες και γι' αυτό έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, παρότι η αλήθεια είναι πως τα χρήματα είχαν βρεθεί τελικά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έγιναν λάθος χειρισμοί. Κάθε άλλο θα λέγαμε, όμως πάντα σε κάθε νόμισμα υπάρχουν δύο όψεις και στην περίπτωση του Κουβανού, η δεύτερη ήταν η παραπάνω.

πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου