Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στηρίζεται ο Χατζηνικολάου


Ιδιαίτερα κρίσιμος είναι και για το Γιάννη Χατζηνικολάου ο επόμενος αγώνας με την ΑΕΛ Καλλονής στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν η αμφισβήτηση είναι έντονη προς το πρόσωπό του από μεγάλη μερίδα των φίλων του Άρη που ούτως ή άλλως δεν είχαν δει με καλό μάτι την πρόσληψή του στην ομάδα. Η κριτική τους εστιάζεται κυρίως στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Χατζηνικολάου μάλιστα δεν είναι αρεστός ούτε στους ρεπόρτερς του Άρη που δεν τον θεωρούν αρκετά επικοινωνιακό και "δημοσιογραφικό".

Σεφτελής: «Καλή ομάδα ο Άρης»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καλλονής και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ Στράτος Σεφτελής, μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη:

Στη Βουλγαρία ο Βεργίνης!


Στην Βουλγαρία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Βεργίνης καθώς συμφώνησε με την Λουκόιλ Ακαντέμικ του Πράβετς.

Aρβανίτης: "Η ομάδα αποκτά αξία που είναι σημαντική για την εύρεση επενδυτή!"

Ο Λευτέρης Αρβανίτης πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ ενώ τόνισε πως η ομάδα αποκτά αξία κάτι που θα βοηθήσει στην έλευση ενός επενδυτή:

Μαντζουράκης: «Παιχνίδι ρουλέτας με τον Άρη»


Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Άρη που πλησιάζει:

Έχασε κιλά ο Μποχωρίδης!


Ο νεαρός γκαρντ αγωνίστηκε αρχικά με την Εθνική Νέων στο Eurobasket U20 και στη συνέχεια κλήθηκε να βοηθήσει τους Άνδρες στις προπονήσεις, μετά τον -όχι σοβαρό- τραυματισμό του Δημήτρη Κατσίβελη. 

Διούδης: "Υπομονή και στήριξη!"

Η εκτός έδρας ήττα για τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ιδίως η κατώτερη των περιστάσεων εμφάνιση της ομάδας στη Ριζούπολη, προβλημάτισε τον κόσμο του που είχε θέσει τον πήχη υψηλά.

Πουλήστε και τον Έλσνερ 5 εκατομμύρια ευρώ!


Κοντά στην απόκτηση του κεντρικού μέσου του oλυμπιακού Λιούμπομιρ Φέισα φέρεται να είναι η Μπενφίκα σύμφωνα με δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου. Οι "αετοί" της Λισαβόνας είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Διορθώνει τα λάθη ο Άρης!


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου εντόπισε πολλά λάθη στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αναμένεται να τα επισημάνει στους παίκτες του έτσι ώστε να τα διορθώσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (21/08/2013)