Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Αυτοί που εμπλέκονται στο θέμα επενδυτών, έχουν πει διάφορα παραμύθια»


Ο πρώην πρόεδρος του Αρη Νικήτας Ματθαίου σημείωσε ότι ευελπιστεί στην έλευση επενδυτή, έχοντας όμως αμφιβολίες για το κατά πόσο υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον. Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας γουστΑΡΗ!


Στο νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας "Cosmote" γίνεται έμμεση αναφορά στον Άρη και σε ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα του κόσμου του. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 0:34:

«O Α.Σ. Άρης έχει το ίδιο αλλά όχι ανάλογο πρόβλημα με τον Γ.Σ. Ηρακλής»


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, ο οποίος έκανε λόγο για τον «βρόγχο», όπως τον χαρακτήρισε, των πλαστών τιμολογίων στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του τμήματος βόλεϊ των «κίτρινων». Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα»:

Έτοιμος για ανακοινώσεις ο Ηλιάδης


Έτοιμος για ανακοινώσεις φέρεται να είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης για το ζήτημα του νέου υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ Άρης.

Ο Κομίνης με Πανθρακικό


Ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) ορίστηκε να διευθύνει το επόμενο παιχνίδι του Άρη με τον Πανθρακικό (1/12, 15:00) στο Κλ. Βικελίδης".

«Βγαίνουν» τα εισιτήρια για τον «τελικό»


Στην διάθεση των οπαδών του Άρη έχουν τεθεί τα εισιτήρια της 13ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στο «Κλ. Βικελίδης».

Παναρειανή σύναξη στο «Βικελίδης»


Ανεξαρτήτως, αν εντός της ημέρας, εμφανιστεί ο επενδυτής ή όχι, για τις 7 το βράδυ έχει προγραμματιστεί η πολύ σημαντική Παναρειανή σύναξη των φορέων του Αρη την οποία προκάλεσε η Κοινωνία Μελών.