Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Ταύρος» ο Πουλίδο


«Ταύρος» αποδεικνύεται ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, περί μη συμμετοχής του στο Κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό, φώναξε παρών στην προπόνηση! Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Μιλίνκοβιτς, καθώς δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ενόχληση κι έτσι, όλα δείχνουν, πως επιστρέφει στην ενδεκάδα του Αρη.

Έβγαλε τα κίτρινα η ομάδα του Κόντη! Τυχαίο;


Mέχρι και το σήμα της ομάδας άλλαξε η Γλυφάδα προκείμενου να μην υπάρχει το κίτρινο χρώμα! Το βλέπει ο captain-Κόντης και κάτι παθαίνει...

To πρόγραμμα του Άρη στη Volley League


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague, η πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για τις 12 Οκτωβρίου!

Οι "μίκυ μάους" να μπουν στις τρύπες τους...


Χθες ήταν μία ιστορική ημέρα για τον Άρη.

Ενισχύεται το τεχνικό τιμ του Άρη με Ραντάκοβιτς!


Ο Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς ενισχύει από σήμερα το τεχνικό τιμ του Άρη.

O Διούδης απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων


Ο τερματοφύλακας του Αρη,  Σωκράτης Διούδης, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας.

Στη ΔΕΘ Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ στο Μegastore o Αγκάνθο!


Οι Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ, καθώς και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Άρη θα επισκεφτούν αύριo (13/09, 19:00) το περίπτερο του Αρη στη Δ.Ε.Θ. Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα βρεθεί την Κυριακή πριν την έναρξη του αγώνα με το Λεβαδειακό (15/09, 15:00) στο ARIS MEGASTORE. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Τάτος στο novasports.gr: "Δεν ήμουν καλά φέτος"


Αιχμές για την προ-Μιλίνκοβιτς εποχή στον Αρη, αφήνει ο Ανδρέας Τάτος, μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr. Ο 24χρονος μέσος, υπογραμμίζει πως έγιναν κάποια πράγματα που τον πειράξανε πολύ και επηρέασαν, ίσως, την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο. Oι αιχμές του πιθανότατα αφορούν τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας αφού δεν εκφράζει παράπονα για τον προπονητή. Η συνέντευξη στον Παναγιώτη Στεφάνου:

Που κατέληξαν όσοι αποχώρησαν φέτος από τον Άρη


Ο Άρης φέτος έχει μία πολύ διαφορετική εικόνα. Πολλοί ποδοσφαιριστές που την περυσινή χρονιά ήταν βασικοί πλέον αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Θέλει να "αφυπνίσει" Ιμπέ και Έλσνερ!


Στην έλευση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι κίτρινοι για την αγωνιστική αφύπνιση του Ροκ Έλσνερ και του Τζον Ιμπέ. 

Διαχειριστικός έλεγχος και στην ΚΑΕ Άρης!


Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της υπόθεσης που αφορά το άρθρο 99 και την κατάθεση ενός πληρέστατου φακέλου, η ΚΑΕ Άρης προχωρά και στην επίλυση των υπολοίπων σημαντικών υποθέσεων που βρίσκονται στην λίστα της. Αρχής γενομένης από την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα, για την οποία έγινε το σημαντικότερο βήμα.

Η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου


Την επόμενη εβδομάδα, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, θα κατατεθεί η αίτηση του Α.Σ. Άρης για τον διορισμό της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου. Οι άνθρωπου που καλούνται θα αναλάβουν τις ευθύνες του καταχρεωμένου Ερασιτέχνη Συλλόγου, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, είναι οι εξής:

Ποιος είναι ο Μάνταλος;


Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα με ανάρτησή μας ο Σταύρος Μάνταλος ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Άρη με το Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή στις 16:00 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Mάνταλος σφυρίζει με Λεβαδειακό


Ο Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών) oρίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Άρη με το Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή στις 16:00 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Αυτά ζητάει από τους παίκτες ο Μιλίνκοβιτς


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς επιχειρεί από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις του στην τεχνική ηγεσία του Άρη να παρέμβει στο προφίλ της νέας του ομάδας, ευελπιστώντας ότι ορισμένα πράγματα θα διαφοροποιηθούν από τον πρώτο κιόλας αγώνα με το Λεβαδειακό το απόγευμα της Κυριακής.

O Γκάλης στη ΔΕΘ και στο Aris Legend Store


Ο Νίκος Γκάλης δέχθηκε την πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών Άρη και δεν θα μπορούσε να λείψει από το περίπτερο, όπου φιλοξενείται ένα μεγάλο μέρος από την ιστορία του συλλόγου, της οποίας είναι σημαντικό κομμάτι. Ο Γκάλης αναμένεται να είναι το απόγευμα του Σαββάτου στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, όπου θα βρεθεί μετά την παρουσία του στο «ARIS LEGEND STORE» (18:00).

Διοίκηση κοινής αποδοχής στον ΑΣ Άρης


Μέσα σε κλίμα έντασης και βαρύ κατηγορώ για τον πρώην πρόεδρο του ΑΣ Νίκο Παπαδόπουλο εξελίχθηκε η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης. Αποσύρθηκαν όλες οι υποψηφιότητες και ο ΑΣ βαδίζει προς διοίκηση πρωτοδικείου!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (12/09/2013)