Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος ο Χατζηνικολάου και επισήμως!


Πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αλλαγή Έλσνερ με Παπαστεριανό;


Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά επεξεργάζεται ένα σενάριο που μπορεί να επιφέρει την αντικατάσταση του Ροκ Έλσνερ με το Μανώλη Παπαστεριανό.

Mόνο τα "αλάνια" ήταν εκεί...


Ανύπαρκτος προπονητής, ανύπαρκτος τεχνικός διευθυντής, "μικρή" διοίκηση, "λίγοι" ποδοσφαιριστές...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Νίκος Παπαδόπουλος εκ νέου υποψήφιος στον ΑΣ Άρης!


Με δύο "ψηφοδέλτια", αυτά των κ.κ. Παπαδόπουλου και Γιώτα, θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΑΣ Άρης, με τους δύο άνδρες να διεκδικούν τα ηνία του!

Συναίνεσε το Δημόσιο και για την ΚΑΕ!


Μια έκπληξη περίμενε χθες το μεσημέρι τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης. Έπειτα από αρκετές ημέρες υπομονής και αναμονής, το πολυπόθητο έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης. Ο γενικός γραμματέας εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, πήρε την θετική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους και υπέγραψε την συναίνεση του Δημοσίου για την ένταξη της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Τα "παπαγαλάκια" του Άρη έχουν απορίες!


Tα "παπαγαλάκια" όσο αναζητούσαν τις ειδήσεις και τις συνεντεύξεις τα έβλεπαν όλα καλά καμωμένα. Καμία κριτική στη διοίκηση για τις επιλογές Μούτα και Χατζηνικολάου, καμία κριτική για τις μεταγραφές, καμία κριτική για τις μη ανανεώσεις, καμία κριτική για τις "εγκληματικές" δηλώσεις.

Αναστόπουλος, Όγιος, Κούπερ οι υποψήφιοι


Η απόφαση λύσης της συνεργασίας με το δίδυμο Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα θεωρείται ειλημμένη. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι ως το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επισήμως από την ΠΑΕ Άρης αφού τους χρεώνεται η τραγική παρουσία της ομάδας.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (03/09/2013)