Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τσομίδης: "Πρώην παράγοντες δεν έχουν υπογράψει για το 99"


Στα «Αθλητικά Νέα 98.7» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Τσομίδης, μέλος της νομικής επιτροπής η οποία χειρίζεται την υπόθεση υπαγωγής της Π.Α.Ε. Άρης στο άρθρο 99. Αναφέρθηκε στην πορεία της διαδικασίας μέχρι στιγμής, καθώς και αυτήν που αναμένεται από τις 19 Αυγούστου και εξής, ενώ μίλησε για διοικητικούς παράγοντες που ακόμη δεν έχουν υπογράψει τη συμφωνία εξυγίανσης για τις καρτέλες τους. Επιφυλάχθηκε για την απάντηση του Δημοσίου δηλώνοντας απλώς ότι αυτή αναμένεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, όπως τόνισε, «προκειμένου να διαπιστώσουμε πώς θα διαμορφωθεί το τελικό δικόγραφο». Επιπλέον, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι περιμένει και από τον έλεγχο να αποκαλυφθούν πράγματα αναφορικά με μεταγραφές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από εκεί και πέρα. Πιο αναλυτικά:

Social... Άρης!


H κοινωνική δικτύωση αποτελεί σήμερα μία ανάγκη των ανθρώπων και η ενασχόλησή τους με τα social media αποτελεί κομμάτι τις καθημερινότητας τους. Η εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και η γενικότερη αύξηση της χρήσης του διαδικτύου τα καθιστούν μεταξύ άλλων ως ένα σημαντικότατο εργαλείο για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό. Όλα τα σύγχρονα social media, περιλαμβάνουν εργαλεία προβολής και διαφήμισης και με την σωστή και ευρεία χρήση τους μπορούν να αποτελέσουν μέσα ανάπτυξης των φορέων που τα χρησιμοποιούν. Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα social media και στο ποδόσφαιρο - και γενικότερα στον αθλητισμό - ειδικά από τη στιγμή που αυτός είναι πλήρως επαγγελματικός.

O Άρης συμφώνησε και με τη Sportvision!

Στην σημαντικότερη υπόθεση για το άρθρο 99 πέρα από το δημόσιο ο Δημήτρης Ηλιάδης πέτυχε 100%!

Hρέμησαν στην Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Μπάγερν!


Μετά τον αγωνιστικό αποκλεισμό του παοκ από τα play - off του Champions League ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη αισθάνεται ανακουφισμένη. Τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια είδαν έναν από τους βασικότερους αντιπάλους τους και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου να αποκλείεται από τη Μεταλίστ.

Aργυριάδης: "Φαντάσματα βάζουν εμπόδια στον Άρη!"


Ο Αργύρης Αργυριάδης, νομικός του Άρη που ασχολείται με το άρθρο 99 μίλησε για την εξέλιξη που έχουν οι συζητήσεις.

Στρατόπεδο Γκουλάγκ κάνει τη ΣΕΚΑΠ ο Σαββίδης!


Στην πρώτη του εμφάνιση στη ΣΕΚΑΠ ο νέος Πρόεδρος Σεργκέι Σαμποτνίσκι, την Τρίτη, έδωσε τον τόνο με τον οποίο θα κινηθεί έναντι των εργαζομένων ο νέος ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης και που κινείται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των εξαγγελιών που υπήρχαν πριν και όσων διέδιδαν οι «υποστηρικτές» του ομογενή επιχειρηματία.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (08/08/2013)