Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Γιατί άλλαξε το super3.gr


Tους λόγους για τους οποίους άλλαξε μορφή το site του συνδέσμου Super 3 αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αφήνοντας σαφείς αιχμές. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα αδέρφια ανέβηκε στο διαδίκτυο το νέο site του Συνδέσμου.Ένα site άκρως οπαδικό,το οποίο βασίστηκε 100% στον κόπο,τη διάθεση και το μεράκι αγνών οπαδών-συνδεσμιτών και όχι επαγγελματιών δημοσιογράφων ή κατά φαντασίαν οπαδών...Παραλάβαμε ένα site καταχρεωμένο και απαρχαιωμένο,το οποίο κάποιοι θέλησαν να το μετατρέψουν σε γραφείο τύπου της ΠΑΕ για να κάνουν τα νταλαβέρια τους.Εμείς σαν γνήσιοι οπαδοί δεν μπορέσαμε να ανεχτούμε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι και αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα καινούριο site,βασισμένο στην τρέλα και το οπαδιλίκι των συντελεστών του και όχι έρμαιο περαστικών και τυχάρπαστων.Μοναδικός μας στόχος η έγκυρη οπαδική ενημέρωση όλων των οπαδών της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.Ζητάμε τη στήριξη σας και την κατανόησή σας για τυχόν ατέλειες και δεσμευόμαστε,ότι μέρα με τη μέρα το site μας θα είναι πληρέστερο και αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του Συνδέσμου μας.

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-FAMILIA SUPER 3

Επισήμως ο Πολατιάν στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας Λάζαρου Πολατιάν στη θέση του συμβούλου του αγωνιστικού τμήματος. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Λάζαρος Πολατιάν θα είναι ο νέος σύμβουλος αγωνιστικού.

Ο κ. Πολατιάν, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και ήρθε σε οριστική συμφωνία με την διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα (www.arisfc.gr):

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και με κάλεσαν να βοηθήσω την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Με την παρουσία μου στον ΑΡΗ ανοίγει μια νέα σελίδα για μένα. Είναι ένας μεγάλος και ιστορικός Σύλλογος και είναι τιμή για τον καθένα να τον υπηρετεί από οποιοδήποτε πόστο.

Στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Ποιός όμως είναι ο Λάζαρος Πολατιάν;

Ο Λάζαρος Πολατιάν ήταν αυτός που στήριξε την υποψηφιότητα Σαρρή. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Ένωσης Πέλλας, τάχθηκε υπέρ του Σαρρή και με κάθε τρόπο επιδίωξε να στηριχθεί από το συμβούλιο της Ένωσης η συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Ο πρόεδρος και στέλεχος της Ν.Δ. Άλκης Νοσηκύρου που υποστήριξε την υποψηφιότητα Γκαγκάτση, ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν νομικός σύμβουλος της Ένωσης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η Πέλλα να δώσει ψήφο στον Σαρρή για κανένα λόγο. Η ρήξη ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν μεγάλη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο αρχιδιαιτητής πήγε να βρει άτομα προκειμένου να ρίξει τον Νοσηκύρου από την προεδρία με πρόταση μομφής.

Παρά τις πιέσεις και το περιβόητο «θα σας διαλύσω» που φέρεται να ακούστηκε από τον Πολατιάν η διάσπαση του δ.σ. της Ένωσης δεν επήλθε. Αντίθετα απομακρύνθηκε ο Πολατιάν από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας. Τελικά η Πέλλα δια Νοσηκύρου ψήφισε Γκαγκάτση. Το θέμα αυτό απασχόλησε έντονα ακόμα και τα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τελικά με την επικράτηση Σαρρή ο Πολατιάν έγινε παρατηρητής αγώνων.

Ο Λάζαρος Πολατιάν, πάντως, ήταν ένας από τους πολλούς διαιτητές που αδίκησαν τον Άρη κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με τον Όμιλο Κωνσταντινο-πωλητών λαϊκών αγορών το 2008.





Στόχος αυτής της κίνησης φαίνεται να είναι η προστασία της ομάδας από τις διαιτητικές αδικίες που έχουν στερήσει τον Άρη πολλούς βαθμούς φέτος και η εξασφάλιση του 50-50 στα παιχνίδια. Μακάρι να μην εξελιχθεί σε... Αγγελάκης.

Oμπράντοβιτς: Θα άφηνα τα πάντα για το Γκάλη

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι μία από τις προσωπικότητες που θα τιμήσουν το Νίκο Γκάλη στη γιορτή που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου.


Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης.

"Φυσικά και θα έρθω για τον Γκάλη. Θα ερχόμουν ακόμη και εάν εκείνο το διάστημα είχε προγραμματιστεί φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας", ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς.