Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δεν απαλλάχθηκε η διοίκηση Αθανασιάδη - Ζαμπέτα

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης δεν δόθηκε απαλλαγή στη διοίκηση  του Θανάση Αθανασιάδη και του Αντώνη Ζαμπέτα, λόγω σοβαρών ενστάσεων που προέβαλαν οι ορκωτοί λογιστές.


Στον Άρη γίνεται οικονομικός έλεγχος και δεν δίνεται από τους μετόχους απαλλαγή σε μια διοίκηση για τα πεπραγμένα στη θητεία της. Πλέον, ο οποιοσδήποτε μέτοχος μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης.

Είναι η πρώτη φορά μετά τη διοίκηση Γιάννη Ζαχουδάνη που δεν δίνεται από τους μετόχους απαλλαγή σε μια διοίκηση για τα πεπραγμένα στη θητεία της.

Aστεία σενάρια για Γιαννιώτα στην Α.Ε.Κ.

Και πάλι σενάρια για μετακίνηση του Γιάννη Γιαννιώτα στην Α.Ε.Κ. από μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην Ένωση Κωνσταντινούπολης. 


Σύμφωνα με το aek1924.gr "ο δραστηριοποιούμενος στην Ελβετία επιχειρηματίας Άλκης Φωτίου έχει πάντοτε στην άκρη του μυαλού του το πάντρεμα «ΑΕΚ-Γιαννιώτα», στηριζόμενος ασφαλώς και στο ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει σε ενωσίτικη οικογένεια". Μάλιστα όπως υποστηρίζει το site τα πράγματα θα είναι ιδανικά για την Α.Ε.Κ. αν αυτή καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και υποβιβαστεί ο Άρης αφού η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, λόγω και της επιθυμίας του πατέρα του, στην ομάδα της Α.Ε.Κ. θα είναι ευκολότερη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φωτίου ήταν αυτός που προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του Κατίδη μιας πολύ επιτυχημένης κίνησης (για τον Άρη).

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πάντως πολλές φορές έχει δηλώσει πως μετά τη λήξη του συμβολαίου του πρώτος στόχος του θα είναι να αγωνιστεί σε ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος ή στον Άρη.

Έμφαση στις στημένες φάσεις


Ο προπονητής του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε στους παίκτες του ότι τους έχει εμπιστοσύνη και δούλεψε στην τακτική και στις στημένες φάσεις ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής είναι το σημαντικότερο μέχρι το επόμενο για τους «κίτρινους» και ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία το ξέρει καλά. Οι δυσκολίες δεν λείπουν, με τον Κοτσαρίδη να τραυματίζεται, ωστόσο πιστεύει στη νίκη και προσπαθεί να μεταδόσει την αισιοδοξία του στους παίκτες. «Σας έχω εμπιστοσύνη, όλα θα πάνε καλά Θα κερδίσουμε το ματς και μετά θα φύγει η πίεση», τους είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, δούλεψε στον τομέα της τακτικής και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις στημένες φάσεις, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να κρατούν τις θέσεις τους και να βγαίνουν πρώτοι στη μπάλα. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, όπως και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Eπαφές Π.Α.Ο. με Έκτορ Κούπερ


Την περίπτωση του πρώην προπονητή του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αργεντινός τεχνικός προτάθηκε στους «πράσινους» και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.



Όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού τεχνικού, Αλεχάνδρο Καμάνιο, οι οικονομικές του απαιτήσεις έχουν πέσει σε σχέση με το παρελθόν και φτάνουν τις 300 χιλιάδες ευρώ (χωρίς την εφορία).  Οι «πράσινοι» πάντως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φάμπρι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.