Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Θλάση ο Κύργιας, δεν υπολογίζεται!


Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ξάνθη αναμένεται να τεθεί ο κεντρικός αμυντικός του Άρη Μιχάλης Κύργιας αφού υπέστη θλάση. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ήττα του Άρη από την ανώτερη Μπάνβιτ


Δεύτερη ήττα υπέστη ο Άρης στο τουρνουά Maxit Cup στο Μπάμπεργκ, αυτή τη φορά από την τουρκική Μπάνβιτ με σκορ 82-64, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης που οδήγησαν σε πολλά εύκολα λάθη.

Δεύτερη ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη


Δεύτερη ήττα γνώρισε η ομάδα βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό, αυτή τη φορά με 3-1 σετ, βγήκαν όμως χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μιχάλη Κυριακού.

Mιλίνκοβιτς στο novasports.gr: «Το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις»


Επικεντρωμένος και αφοσιωμένος στη δουλειά που έχει να κάνει και στο μέλλον του Αρη, είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής των κιτρίνων, δεν θέλει να ασχολείται με το παρελθόν, με το άσχημο ξεκίνημα και το τι έφταιξε για όλα αυτά, διότι όπως λέει χαρακτηριστικά, στο novasports.gr, κάτι τέτοιο δεν ωφελεί. Κοιτά μπροστά, στο ματς της Ξάνθης και ελπίζει σε περεταίρω βελτίωση της ομάδας του.

Στην ενδεκάδα Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ιμπέ!


Την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Δευτέρας στη Πηγάδια της Ξάνθης, θα δοκιμάσει το απόγευμα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα χαρίζουν χρέη στον παοκ...


Ναι, είναι αλήθεια! Έχουν έτοιμη την (ν)τροπολογία!

Ήττα στο μπάσκετ από τη Λιέτουβος Ρίτας


Ο Άρης συνεχίζει να δίνει φιλικά προετοιμασίας. Χθες, ο Αυτοκράτορας στο τουρνουά του Μπάμπεργκ γνώρισε την ήττα από τη Λιθουανική Λιέτουβος Ρίτας που ήταν και η πρώτη φετινή.

Φιλική ήττα στο βόλεϊ με πολιτικό μήνυμα...


Την ήττα από τον Εθνικό με 3-1 σετ γνώρισε ο Άρης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη χθες το βράδυ.

Τα προγνωστικά για την 5η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Superleague. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε 6 στα 8 αποτελέσματα.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (21/09/2013)