Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Aλεξανδρίδη αν πέσει ο Άρης θα πέσει και η λαιμητόμος


«Εστιάζουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια που απομένουν. Ο επόμενος αγώνας με τον Πανθρακικό έχει τον χαρακτήρα του πλέον καθοριστικού για την ομάδα μας» δήλωσε στο PRESSARIS ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.

Ο ένας εκ των τριών ανευθυνουπεύθυνων του αγωνιστικού ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν ακόμα μια φορά στον σύλλογο, πράττοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν με μοναδικό τρόπο.

«Γνωρίζουμε όλοι την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν. Ο Άρης θέλει το απόλυτο στην έδρα του και να πάρει μια νίκη εκτός έδρας. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θέλουμε για ακόμα μια φορά την συμπαράσταση του κόσμου. Τον καλούμε να έρθει την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλεξανδρίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ...
ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ...

Oργανώνεται ο Σούλης

Στο Περιστέρι βρέθηκε ο προπονητής του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης στον μεταξύ τους αγώνα.


Ο προπονητής της Άρη θέλησε να δει από κοντά τον αντίπαλο της ομάδας του, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι μετά το προσεχές ματς με τον Πανθρακικό αλλά και τον Αστέρα που αντιμετωπίζει εντός έδρας την προτελευταία αγωνιστική.

Ο Έλληνας τεχνικός διέκρινε τις αδυναμίες των ομάδων και τα δυνατά τους σημεία και καταστρώνει τα πλάνα του.