Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Άρης - ΠΑΣ Γιάννενα (2-0)


O Άρης αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης παρουσία των φιλάθλων του.

Ο Τζον Ιμπέ υπέγραψε στον Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζον Ιμπέ. Οι ετήσιες απολαβές του δε θα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Η Θεσσαλονίκη όταν ο Άρης ήταν... 2 ετών! (video)


Ένα μοναδικό φιλμ διάρκειας 2.25' που δείχνει την ζωή στην ελεύθερη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου 1915-17 υπάρχει στο διαδίκτυο. Mόλις το 1912 η Θεσσαλονίκη είχε απελευθερωθεί από τον Οθωμανικό ζυγό. Ο πληθυσμός της πόλης αριθμούσε 160.000 κατοίκους. Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές στους δρόμους, στην αγορά, ηλεκτρικά τραμ και ελληνικά στρατεύματα.

Όλα αυτά όταν στην πόλη υπήρχε μόνο μία ομάδα (από όσες μεγάλες έχουν απομείνει πλέον) και μετρούσε λίγα χρόνια ύπαρξης. Ο Άρης, που το επόμενο έτος κλείνει έναν αιώνα ζωής!

O Τζον Ιμπέ έρχεται στον Άρη! (videos)

Σύμφωνα με τα Αθλητικά Νέα των Συντακτών ο Άρης έχει συμφωνήσει με το θηριώδη αριστεροπόδαρο Τζον Ιμπέ ο οποίος έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει. Αυτός είναι η τελική επιλογή του Χατζηνικολάου για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο του Άρη και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Μούτας, συγκέντρωσε πολλές πληροφορίες και μίλησε με αρκετούς γνώστες των ικανοτήτων του Ιμπέ, που έκαναν λόγο για έναν δυνατό και τεχνίτη ποδοσφαιριστή, με έφεση στο γκολ και πολύ καλές δημιουργικές δυνατότητες.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (31/07/2013)