Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καφές με... Γκάλη!


Σε μία πολύ «ζεστή» εκδήλωση, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη «γνωρίστηκαν» με τους φιλάθλους της ομάδας. Το «παρών» στην όμορφη αυτή βραδιά έδωσε και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος προσκλήθηκε από τους «κίτρινους» και με μεγάλη χαρά δέχθηκε να δώσει το «παρών».

Ένας φίλαθλος του Παναιτωλικού μιλά στο arisiempr.blogspot.gr


O Άρης, μετά την κάκιστη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το θεσμό του κυπέλλου, στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16:00 (NS2) τον Παναιτωλικό στο θρυλικό "Κλεάνθης Βικελίδης". Ποιά είναι όμως η άποψη ενός φιλάθλου της ομάδας του Αγρινίου γι αυτό το κομβικό παιχνίδι;

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης Θεσσαλονίκης 1-0


Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε σήμερα τον Άρη στο ΕΑΚ της θεσσαλικής πόλης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Γκαγκάτσης: «Έγιναν τα μύρια όσα στην Τούμπα και ο παοκ δεν τιμωρήθηκε ποτέ!»


Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έδωσε μακροσκελή συνέντευξη σε αθλητικό σάιτ. Αφού δήλωσε οπαδός της ομάδας της Κλεάνθους τόνισε μεταξύ άλλων: «Έγιναν τα μύρια όσα στην Τούμπα και δεν τιμωρήθηκε ποτέ»! Μερικά από τα χαρακτηριστικά σημεία που είπε στο pamesports.gr:

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Παναιτωλικό


Σε κυκλοφορία θα τεθούν σήμερα το απόγευμα (17:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (29/09) στις 16:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Aνοίγει ο δρόμος για διοίκηση Πρωτοδικείου στον Α.Σ.!


Κατατέθηκε σήμερα το πρωί από τον νομικό του συλλόγου, κ. Γρόλλιο, η αίτηση στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για τον ορισμό διοίκησης «Πρωτοδικείου» στον Α.Σ. Άρης!

«Υποστηρίζω όλες τις ομάδες της πόλης αλλά δυστυχώς είμαι Αρειανός»


Σε άλλη μία... σπουδαία νέα-παλαιά δήλωση προέβη ο δήμαρχος Θεσσαλονικής Γιάννης Μπουτάρης.

Και ο Γκάλης παρών στη σημερινή εκδήλωση της ΚΑΕ


Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, να συνομιλήσουν μαζί τους αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, θα έχουν σήμερα οι φίλοι της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο All day Sports Bar Match2Much (Π. Γρηγορίου Ε’ 30, Περιοχή Βούλγαρη) στις 20:30.

Ο Αθανασιάδης είναι ακόμα... πρόεδρος!


Αρκετός λόγος έχει γίνει σχετικά με την "Αρης Εμπορική" και το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη συγκεκριμένη εταιρία, στην οποία παρατηρείται μεγάλη αδράνεια εδώ και πολύ καιρό.

Κατασχετήριο σε Ζαμπέτα λόγω... Άρη


Είδηση-"βόμβα" στα κοινά του Αρη, η οποία αφορά των πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Αντώνη Ζαμπέτα.

H πιθανή ενδεκάδα του Άρη στο Βόλο


Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί σήμερα τον Άρη στις 18.00 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» της διοργάνωσης.του κυπέλλου. 

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (26/09/2013)