Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

To σημερινό πρωτοσέλιδο του Super Aris


To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Super 3 έχει ως βασικό θέμα το καθοριστικό παιχνίδι στη Βέροια. Τα μηνύματα πολλαπλά στον κόσμο αλλά και σ' αυτούς που βάζουν ακόμα τρικλοποδιές στο σύλλογο.

Κιτρινίζει η Βέροια, "καπνός" τα εισιτήρια


Τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια έχει στη διάθεση της η ΠΑΕ Άρης. Από τη σύσκεψη μέτρων τάξης χθες οριστικοποιήθηκε ότι οι οπαδοί του Άρη θα έχουν στη διάθεση τους τη θύρα 5 του γηπέδου και το όμορο πέταλο. Τα εισιτήρια τιμώνται προς δέκα ευρώ και έχουν ήδη τεθεί σε διάθεση, αφού το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, πολύ μεγαλύτερο των διαθέσιμων θέσεων στο γήπεδο, από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ήδη εξαντληθεί 2.000 εισιτήρια.

O άπειρος Ανδρέας Παππάς στη Βέροια


Τον Ανδρέα Παππά της Ένωσης Αθηνών όρισε η ΚΕΔ στο καθοριστικό παιχνίδι του ΑΡΗ στη Βέροια τη Δευτέρα. Βοηθοί του Παππά θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας). 

Γιορτή ΑΡΗ για τα 99 χρόνια


Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τη «Γιορτή του ΑΡΗ» ενόψει του εορτασμού των 99 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας (25 Μαρτίου 1914-25 Μαρτίου 2013).

Στην εκδήλωση θα παραστούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ, και Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, ενώ καλούμε να δώσουν το παρών και όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν αθλητές του ΑΡΗ, καθώς και άνθρωποι, που έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν στο Σύλλογο.

πηγή: http://www.arisac.gr