Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Tης "κοντής" διοίκησης της φταίει ο... υπάλληλος!


Ο σύλλογος Άρης αναμφισβήτητα βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του ίσως και στην πιο κρίσιμη καμπή του. Όλα τα τμήματά του είναι σε οικονομική αποσύνθεση. Οι αισιόδοξοι υποστηρίζουν πως ο Άρης και πάλι θα τα καταφέρει και θα βγει πιο δυνατός από αυτή τη λαίλαπα που έχει ρημάξει ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ. Μάλιστα οι κινήσεις που γίνονται με τις διοικήσεις Ηλιάδη και Αρβανίτη σε ΠΑΕ και ΚΑΕ αντίστοιχα ενισχύουν αυτή την άποψη. Η πιθανή υπαγωγή των δύο εταιριών στo άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα δε θα είναι βάλσαμο αλλά θα ρίξει το σωσίβιο που θα βοηθήσει το ναυαγό να σωθεί. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και επειδή δεν υπάρχει (ακόμα) χρηματοδότης που θα βοηθούσε τις εταιρίες από πλευράς ρευστότητας κρίσιμη θα είναι η αγορά εισιτηρίων διαρκείας τα έσοδα από τα οποία θα βοηθήσουν και στην αποπληρωμή των τρεχουσών υποχρεώσεων. Εν ολίγοις: Πρέπει να βάλει πάλι πλάτη ο κόσμος του Άρη!

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για "μαϊμού" διαγωνισμούς στο facebook!

H ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με "μαϊμού" διαγωνισμούς που γίνονται στο διαδίκτυο και δήθεν κληρώνουν εισιτήρια διαρκείας! Η ανακοίνωση αναφέρει:


" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στον κόσμο της ομάδας μας σχετικά με δήθεν διαγωνισμούς που αναρτήθηκαν το τελευταίο 48ωρο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν την κλήρωση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και ηλεκτρονικό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή δια μέσου χρήσης αυτού ατόμου ή εταιρείας, το οποίο επιθυμεί συνεργασία ή δημιουργία όποιου διαγωνισμού, οφείλει να ακολουθεί τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό της εταιρείας μας περί των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων. 

Σε διαφορετική περίπτωση ο οποιοσδήποτε διαγωνισμός θεωρείται παράνομος και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη χρήση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της.

Υ.Γ.: Τα γεγονότα αυτά τα επισημαίνουμε για την ορθολογική και σωστή προστασία του κόσμου του ΑΡΗ, αλλά και της ίδιας της ομάδας μας. "

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (04/07/2013)