Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Παρελθόν ο Ντεσπέιν, κάκιστοι οι χειρισμοί του Α.Σ.


Ολοκληρώθηκε το φιάσκο στην υπόθεση του Ρολάντο Ντεσπέιν για τον Άρη και ο Κουβανός έγινε παρελθόν πριν καν αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Οι άνθρωποι του ΤΑΠ Άρης, παρά τις προσπάθειές τους όλο αυτό το διάστημα, να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 15.000 περίπου ευρώ για το παράβολο που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν τα κατάφεραν. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο λόγος που δεν βρέθηκε το ποσό έχει να κάνει με οφειλές, τόσο τρέχουσες όσο και από παρελθόντα έτη, που έπρεπε να καλυφθούν.

Σύμφωνα με το pressaris σήμερα ο επίσημος Άρης διεμήνυσε στον Ντεσπέιν ότι: «Δεν μπορούμε να σε υπολογίσουμε, βρες ομάδα…», ανοίγοντας και επίσημα την πόρτα της εξόδου.

Βάσει συμβολαίου οι κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν το ποσό των 20.000, που είχε εξαρχής συμφωνήσει! Ο Άρης ήδη του κατέβαλε ήδη 4.000 ευρώ ενώ του παρείχε σπίτι και αυτοκίνητο. Ερώτημα είναι αν ο Ντεσπέιν θα δεχτεί τη λύση του συμβολαίου του.

Οι άνθρωποι του Άρη τονίζουν ότι και σήμερα έγινε μια ακόμη προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για το παράβολο, αλλά απέβη άκαρπη και μετά από συζήτηση της διοίκησης, του τεχνικού διευθυντή Κώστα Χαριτωνίδη και του προπονητή Σπύρου Φίνου αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε άλλη λύση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν διεθνή ακραίο και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τα ερωτηματικά πάντως για το φιάσκο Ντεσπέιν είναι πολλά και παραμένουν. To πιο σημαντικό γιατί προχώρησε σε μια τέτοια συμφωνία από τη στιγμή που αδυνατούσε να την τηρήσει οικονομικά. Ένα άλλο ερώτημα είναι γιατί κατά καιρούς η διοίκηση του ΤΑΠ με ανακοινώσεις της δε μίλησε με ειλικρίνεια στον κόσμο του Άρη για το πρόβλημα επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες μέχρι και για τη... "χημεία" της ομάδας. Όπως φαίνεται οι χειρισμοί της διοίκησης Γιώτα ήταν κάκιστοι και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Φυσικά, κάποιοι "καλοθελητές" θέλουν να μεγεθύνουν την αποτυχία στην υπόθεση. Είναι αυτοί που κάλυπταν τη διοίκηση του Νίκου Παπαδόπουλου που καταχρέωσε το σύλλογο και τον έφτασε κυριολεκτικά στη διάλυση. Τη στιγμή που καίγεται στο σπίτι σου (ο ποδοσφαιρικός Άρης) τα άλλα προβλήματα είναι ελάσσονος σημασίας.

ΥΓ. Ελπίζουμε οι διοικούντες του ΤΑΠ να καλύψουν τις 4.000 (χαμένα) ευρώ καθώς και την αποζημίωση στον Ντεσπέιν από προσωπικά τους κεφάλαια. To γόητρο έχει ήδη πληγεί. Κανείς μας δεν είχε για απαίτηση πετοσφαιριστή της αξίας του Κουβανού την παρούσα χρονική στιγμή. Αλλά γιατί ήρθε αυτό το φιάσκο; Γιατί ανακοινώθηκε ο Ντεσπέιν;
ΥΓ2. Αυτοί που κατηγορούν τη διοίκηση για "αφραγκία" είναι οι ίδιοι που φώναζαν "εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους" όταν το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έπαιρνε χορηγία 150.000 ευρώ από το... ματωμένο "Ελληνικό Χρυσό" και ήταν υπερήφανοι για αυτή την άρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου