Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Eκδήλωση για τους χορηγούς της ΚΑΕ Άρης


Εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της θα κάνει αύριο (26/3) η ΚΑΕ Άρης, στο ξενοδοχείο Portopalace. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, θέλοντας να τιμήσει τους χορηγούς της που στέκονται αρωγοί στη φετινή προσπάθεια, διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της προς τιμήν τους, παρουσία και των κατόχων Gold και Platinum εισιτηρίων διαρκείας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο PORTOPALACE την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013. Ώρα προσέλευσης 20.00».

Άρης - Ολυμπιακός 68-84


O Άρης (που έκλεισε σήμερα 99 χρόνια ζωής) ήταν ανταγωνιστικός μόνο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική. Το κλίμα στο Αλεξάνδρειο ήταν εορταστικό.

Ο Άρης αγωνίστηκε χωρίς τους Χαντ και Πάσαλιτςενώ ο Ολυμπιακός δίχως Μάντζαρη, Πάουελ, Πρίντεζη και Μαυροειδή.

Ο Άρης του πρώτου μέρους κατέφερε να πιστέψει σε μία μεγάλη νίκη. Η άμυνα των "κίτρινων", ειδικά στο πρώτο μέρος, αποτέλεσε δυσεπίλυτο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό (ο οποίος έχασε και τον Αντιτς με τραυματισμό) γεγονός που βοήθησε τους γηπεδούχους να προηγηθούν ακόμα και με επτά πόντους (33-26).

Τη λύση για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έδωσε το μακρινό σουτ και η μεγαλύτερη αγωνιστική σοβαρότητα στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά. Με έξι παίκτες να σκοράρουν με συνέπεια και τον Αρη να χάνει οριστικά το δρόμο προς το καλάθι (μόλις εννιά πόντοι στο τρίτο δεκάλεπτο), το αποτέλεσμα κρίθηκε οριστικά (46-64).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε απλά συντήρηση της διαφοράς η οποία, σημειωτέον, έφτασε ακόμα και στους 22 πόντους.

Για τον Άρη κορυφαίοι ήταν ο Ασημακόπουλος με 14 πόντους και ο Βεργίνης με 12.

Την παράσταση έκλεψε το δίχως άλλο ο κόσμος του Άρη ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου έδωσε ρεσιτάλ υποστήριξης από την εξέδρα.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-38, 46-64, 68-84

Επιστροφές Τάτου, Κοέλιο και Πουλίδο


Θετικά ήταν τα μηνύματα από την προπόνηση του Άρη εν όψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι οι Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ και ο Ρούμπεν Πουλίδο ανέβασε ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Αγγελούδη, που υπέστη διάστρεμμα στο οικογενειακό διπλό με την Κ-20, αναμένεται να επανέλθει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα. 

Βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του Ανδρέα Ηρακλή. Αύριο θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, κι εκτός απροόπτου, θ’ αρχίσει σταδιακά μέσα στην εβδομάδα ν’ ανεβάζει ρυθμούς. 

Από εκεί και πέρα, ο Άντι Ρένια, που υπέστη εξάρθρωση ώμου, θα βρίσκεται άλλες δυο ημέρες σε ακινησία. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. 

Ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο νεαρός Παντελής Αντωνιάδης αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις.