Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Γιαννιώτας: Λατρεύω τον Άρη και τον κόσμο του

Εδώ και δύο ημέρες ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Ντύσελντορφ. Ο 20χρονος πρώην επιθετικός του Άρη προχώρησε σε μία δήλωση θέλοντας να ευχαριστήσει τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας! Συγκεκριμένα, η δήλωσή του αναφέρει:


«Οι προσπάθειες που έκανε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Δημήτρης Ηλιάδης, προκειμένου να συνεχίσω την καριέρα μου στο Κλ. Βικελίδης με κολακεύουν και με τιμούν. Έχω την άποψη ότι ήταν ειλικρινής και στις προτάσεις που έκανε στον μάνατζέρ μου, αλλά και στα όσα μου είπε για το όραμα που έχει για τον ΑΡΗ. Τα όνειρά μου όμως για το μέλλον της καριέρας μου ξεφεύγουν, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή, από τα σύνορα της Ελλάδας. Τον ΑΡΗ και τον κόσμο του, τους έχω λατρέψει και αποτελούν κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους για τη στήριξη που με παρείχαν και ζητώ την κατανόηση τους για τους λόγους που αλλάζω σύλλογο. Ο,τι κι αν γίνει δεν πρόκειται να σβήσει το μεγάλο μου πάθος που σ’ όλη μου τη ζωή θα είναι ο ΑΡΗΣ. Μεταγράφομαι σε μια ιστορική ομάδα της Γερμανίας, στην οποία θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Η ομάδα του Άρη θα καρπωθεί περίπου 450.000 ευρώ από τη μεταγραφή λόγω της ρήτρας και των τροφείων που θα λάβει.

Επίσημα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Γιαννιώτας!

Λίγες ώρες μετά την... αυτοπαρουσίασή του μέσω facebook, όπου και «ανέβασε» φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας και το νούμερο 22, ο Γιαννιώτας ανακοινώθηκε από τη Φορτούνα. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016 και θα ενταχθεί στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κ-20. Ο Άρης θα πάρει περίπου 450.000 ευρώ από τη μεταγραφή.


«Ο Γιάννης έχει παίξει σε πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και στην κορυφή. Τον χαρακτηρίζει η προθυμία να τρέχει, είναι ταχύς και ευέλικτος. Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Μαρκ Ούλσχεφερ.


Ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε: «Οι άνθρωποι της Φορτούνα δούλεψαν σκληρά για μένα. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ, με ένα σπουδαίο γήπεδο. Πάντα ήθελα να παίξω στη Γερμανία. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω ώστε να επιστρέψει η Φορτούνα στη Μπουντεσλίγκα.»

Να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτας προσεγγίστηκε και από τους παναθηναϊκό και παοκ αλλά τελικά επέλεξε τη Φορτούνα.