Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Άρης έρχεται!


Να δυναμιτίσει το κλίμα επιχείρησε στο μέσο της εβδομάδας μία αξιοθρήνητη Λέσχη φιλάθλων (!) Καβάλας με μία αστεία ανακοίνωση που όμοιά της δεν έχει εκδοθεί. Αν μάλιστα ο συντάκτης της σοβαρολογεί τότε θα πρέπει να "κοιταχθεί". ΑΜΕΣΑ.

Λέσχη φίλων τρολλαρίσματος

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων φαιδρών μιλά για "πέτσινους" επενδυτές στον Άρη, για "πέτσινα" πέναλντι και φιλίες του Άρη με την ΕΠΟ για προνομιακή μεταχείριση του Άρη από τα ΜΜΕ!

Είναι γνωστό άλλωστε πως η ΕΠΟ έχει ως... εκλεκτό τέκνο της τον Άρη. Αυτόν που δεν τον αδειοδότησε και ταυτόχρονα τον εξόντωσε με τις σφαγιαστικές διαιτησίες της κατά τη διάρκεια και μετά από την οκταετία 2004-2012.  Όσον αφορά την προνομιακή μεταχείριση του Άρη από τα ΜΜΕ αρκεί να ακούσεις μία ημέρα αθλητικούς σταθμούς της πόλης του ή να διαβάσεις αθλητικές εφημερίδες. Ο Άρης είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα που δε λαμβάνει ούτε αυτά που δικαιούται βάσει ονόματος και τεράστιας ιστορίας.

Και που ένα μέσο του Άρη κάνει αναφορά σε μία επαρχιακή ομάδα που δεν εκφράζει ούτε το 1% της πόλης της είναι τιμητικό. Αλλά πρέπει να θυμίσουμε πως ο Α.Ο. Καβάλας είναι η ομάδα που είχε κατά καιρούς επενδυτές όπως ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Βλάσης Τσάκας. Μία ομάδα που υποβιβάστηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για "στημένους" αγώνες και που αργότερα προβιβάστηκε με... υπουργική εντολή!

Aυτό που έπρεπε να γίνει στις Σέρρες

Την Τετάρτη ο Άρης αποκλείστηκε από έναν θεσμό-ντροπή για την ιστορία του που αναγκαστικά έπρεπε να συμμετάσχει. Αυτό που δεν έγινε με τον Πανσερραϊκό στο κύπελλο Γ' Εθνικής έγινε στο "Βικελίδης" από μία ομάδα άγνωστη στο ευρύ κοινό. Αυτό που δεν έγινε, επίσης, στις Σέρρες για το πρωτάθλημα θα γίνει στην Καβάλα. Η απάντηση σε όσους λένε ότι η Καβάλα περιμένει τον Άρη είναι ότι ο Άρης έρχεται! Ήρθε η ώρα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να διακόψει τα όποια όνειρα έδωσε το δικαίωμα να κάνουν οι μικροί, μπροστά στο μέγεθός του, διώκτες του. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενισχυθεί ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα, διοίκηση - προπονητής - ποδοσφαιριστές - κόσμος ενωμένοι πρέπει να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και το αυτονόητο επιτέλους να γίνει. Kάθε άλλη συζήτηση περί ανόδου κι άλλων ομάδων πλην της πρώτης κάθε ομίλου ακόμα και αν είναι ρεαλιστική, αυτή τη στιγμή εκτός από αποπροσανατολιστική είναι και επικίνδυνη.

ΥΓ. Οι υπάλληλοι-παπαγαλάκια-αβανταδόροι-γνωστοί-άγνωστοι ΟΛΩΝ των σάπιων διοικήσεων 2004-2012 και της διοίκησης του "ψυχοπομπού" που κατέστρεψε τη διαδικασία εξυγίανσης και παρέδωσε τον Άρη στο Χάροντα και τον... Άδη θα κριτικάρονται έως ότου παύσουν να έχουν και να διαμορφώνουν άποψη για τον Άρη.

ΥΓ2. Καμία πρόκληση δε θα γίνει αφορμή για να πέσουν οι οπαδοί του Άρη σε παγίδες επικίνδυνες για το μέλλον της ομάδας μας. Η διοίκηση οφείλει να προστατέψει την ομάδα και τον κόσμο της από εξωγενείς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου