Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Για τον πούτσο!


Μάρτυρες άλλης μίας πράξης του οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης του Άρη σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα γίναμε χθες μετά τη διακοπή ενός από τα πιο ήρεμα ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ της ιστορίας.

Το σκιάχτρο της ΕΟΚ, ο διαιτητής Αναστόπουλος, αφού έδειξε πόσο εκτιμά ένα γεμάτο γήπεδο καθυστερώντας την έναρξη του αγώνα λόγω της ρίψης χαρτιών (!) κάτι που γίνεται στην πιο θρυλική έδρα της Ευρώπης για πάνω από 30 χρόνια αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα οριστικά επειδή πέταξε δίπλα του ένα... UFO. Τη στιγμή που στα υπόλοιπα γήπεδα γίνονται έκτροπα με σιφώνια, μπουκάλια με ούρα και σκατά, σπασμένα και καμμένα καθίσματα. Τη στιγμή που ο ίδιος διαιτητής δε διέκοψε αγώνα OΣΦΠ-ΠΑΟ το 2013 όταν ο Μάικ Μπράμος και ο Κάιλ Χάινς τραυματίστηκαν από φωτοβολίδα ενώ συνεπλάκησαν οπαδοί εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που ορίζεται από τον κανονισμό.

Δε θα ασχοληθούμε όμως άλλο με το στρατιωτάκι της ΕΟΚ, γιατί δε θέλουμε να μπαίνουμε σε σύγκριση επεισοδίων ούτε να δικαιολογήσουμε τους δύο τρεις κάφρους που παρακολούθησαν χθες τον αγώνα τους οποίους "αθώωσε" με την πράξη του ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο Αναστόπουλος. Θα ασχοληθούμε με τους εντολείς του και την αθλητική δικαιοσύνη που αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας μας, με αυτούς που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Άρη.

Η γελοία "παράγκα" της ΕΟΚ των συνταξιούχων κρατάει "μανιάτικο" στον Άρη λόγω της στάσης του στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Είναι η ομοσπονδία και η αθλητική δικαιοσύνη που δε συγκινείται και δεν παρεμβαίνει ούτε στις ανακοινώσεις χουλιγκανισμού των διοικήσεων του ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ούτε στις καταγγελίες περί φοροδιαφυγής, παράνομου στοιχηματισμού, αθέμιτου ανταγωνισμού, ντόπινγκ, "μαύρων" συμβολαίων, "στημένης" ΚΕΔ στα λεκτικά και σωματικά ντου των παραγόντων στη μη συμμόρφωσή τους στις ποινές-χάδι που τους επιβάλλονται.

Ο Άρης την πληρώνει. Πάλι, όπως στο ποδόσφαιρο που ανάλογες αποφάσεις τον οδήγησαν σε συνδυασμό με τα διοικητικά εγκλήματα σε οικονομικό μαρασμό και τελικά στη διάλυση. Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε; Η απάντηση είναι απολύτως ΝΑΙ.

Ο Άρης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σχέδιο εξόντωσης. Δεν είναι πλέον ένα συνωμοσιολογικό σενάριο, οι πράξεις αυτό δείχνουν. Πολιτικοί, παράγοντες, αθλητές οφείλουν να πάρουν θέση. Ο Άρης κινδυνεύει να γίνει Εθνικός καθώς ενώ έχει "τρυπηθεί" από τους ίδιους του τους ανθρώπους δέχεται βέλη από εξωγενείς παράγοντες.  Αν δεν αντιδράσουμε λοιπόν συλλογικά, οργανωμένα και απολύτως ειρηνικά στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Αρη Θεσσαλονίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη είμαστε απλά ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου