Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΚΜΑ: «Μακριά από προκλήσεις»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση:


"Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα αλλά όχι και τον τελευταίο της. Δυστυχώς τα γεγονότα ήρθαν έτσι και την χρονιά που ομάδα και κόσμος θα έπρεπε να γιορτάζουμε τα εκατό χρόνια ιστορίας του ΑΡΗ μας, ακροβατούμε πάνω σε τεντωμένο σχοινί και αναζητάμε λύσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Οι οπαδοί της ομάδας μας αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της ιστορικής καμπής του συλλόγου μας, την Κυριακή θα γεμίσουν τον Κλ. Βικελίδης και θα δώσουν απαντήσεις κάνοντας όλη την Ελλάδα να αναρωτηθεί για ακόμα μία φορά γιατί αυτή η ομάδα με αυτόν τον λαό κόσμημα για το ποδόσφαιρο της χώρας, να περνάει αυτά τα δεινά.

Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν χρειάζεται παροτρύνσεις ούτε συμβουλές. Είναι πρωταθλητής και ένας πρωταθλητής μάχεται ακόμα και όταν δε μπορεί, στέκεται πάντα δυνατός, αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία και πολεμά πάντοτε με στόχο τη νίκη, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την περηφάνια για την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ μας δεν αρχίζει ούτε τελειώνει σε ένα παιχνίδι, έχει εκατό χρόνια ιστορίας και με στήριγμα τον κόσμο του θα έχει πολλά ακόμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου