Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ενδιαφέρεται για Λεάντρο Πίντο ο Άρης


Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λεάντρο ανακοίνωσε η Καλλονή. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ομάδα της Μυτιλήνης το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρεται ο Άρης.

Ο Λεάντρο Πίντο σε 21 αγωνιστικές της Superleague, έκανε 19 συμμετοχές-όλες ως βασικός, ενώ πέτυχε και ένα γκολ κόντρα στον Απόλλωνα. 

Για την απόκτηση του είχε κινηθεί τις τελευταίες ημέρες ο Άρης, ο οποίος βρισκόταν σε αναζήτηση στόπερ και αμυντικού μέσου. Το θέμα δεν είχε προχωρήσει, διότι η Καλλονή αρνήθηκε να τον δώσει. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως φέρνει τον 19χρονο παίκτη ένα βήμα πιο κοντά στους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Λεάντρο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στους «κίτρινους». 

Ο Λεάντρο είναι βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και χαφ αλλά θεωρείται "γηγενής" καθώς βρίσκεται από μικρή ηλικία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και δύναται να μεταγραφεί στον Άρη.

Τα χρονικά περιθώρια για θετική έκβαση στην υπόθεση έχουν πάντως στενέψει καθώς στις 20:00 λήγει η προθεσμία για μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου