Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Hλιάδης: «Αδικο να με κατηγορούν για τη διαιτησία»


Ο πρόεδρος του Άρη φέρεται να επιδιώκει συνάντηση με το Δ.Σ της Κοινωνίας Μελών Άρη και με τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της διαιτησίας στα ματς της ομάδας, οι οποίες είναι «σφαγιαστικές». Ο Ηλιάδης θέλει να εκφράσει τους προβληματισμούς του, να αναλύσει τις κινήσεις του και να ακούσει προτάσεις, ενώ θεωρεί ότι μόνο ενωμένη η οικογένεια του Άρη μπορεί να πετύχει κάτι.

«Δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιπολίτευσης για τη διοίκηση το γεγονός των κακών αποφάσεων διαιτησιών. Ασπίδα μας πρέπει να είναι η ενότητα», έλεγε σύμφωνα με το Goal ο Ηλιάδης, θεωρώντας ότι είναι άδικο να τον κατηγορούν για τις κακές διαιτησίες της ομάδας. «Το κλίμα διχόνοιας μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για το σύλλογο», έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ.

Από την πλευρά της και το δ.σ. της ΚΜΑ επιδιώκει συνάντηση με την ΠΑΕ Άρης. Ήδη εστάλη το σχετικό αίτημα και αναμένεται η απάντηση της ΠΑΕ για το πότε θα λάβει χώρα η συνάντηση.

Εμείς ως blog έχουμε πάρει θέση εδώ και καιρό. Αυτό που αναμένουμε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη είναι, έστω και αργά, να προστατεύσει την εταιρεία του από κάθε εξωτερικό κακόβουλο παράγοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου