Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στεφανίδης: «Ο Ηλιάδης έχει πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ»


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης τοποθετήθηκε στο novasports.gr. Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο αίτημα των οπαδών για αντίδραση στα κρούσματα των συνεχών αποβολών στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι προβληματίζεται από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, τα οποία όμως θεωρεί φυσιολογικά καιέδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, έχει πληρώσει μέχρι τώρα για υποχρεώσεις της ομάδας, περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ! 

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί:      

-Μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα στον Αρη, αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η ομάδα σε διάφορα ζητήματα. Η δική σας γνώμη ποια είναι; 
«Σίγουρα μας απασχολούν διάφορα ζητήματα που συνεχώς προκύπτουν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις διαιτησίες που έχουμε μέχρι σήμερα. Στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, συζητήσαμε και αυτό το θέμα, αν και δεν είναι δική μας αρμοδιότητα το κομμάτι της διαιτησίας. Υπάρχει διοίκηση ισχυρή στην ΠΑΕ Αρης, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια ζητήματα κι εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί. Θα γίνει μία συνάντηση με την ΠΑΕ για θέματα εσωτερικά της ομάδας και φαντάζομαι ότι θα συζητήσουμε και αυτό».

-Τα συνεχόμενα κρούσματα αποβολών σας ανησυχούν; 
«Σίγουρα μας προβληματίζουν, διότι, εκτός των άλλων, οι περισσότερες απ΄ αυτές δεν είναι σωστές. Ας πούμε, δεν γίνεται στο 2΄λεπτό ένας παίκτης μας να τρώει κόκκινη, ενώ θα μπορούσε να τιμωρηθεί με κίτρινη. Να σας θυμίσω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου παίκτης της αντιπάλου ομάδας κάνει ακριβώς το ίδιο τάκλιν στον Τάτο και δεν τιμωρήθηκε. Γιατί; Διότι, ήταν στο 1΄ και κάπου μπορούμε να το δεχτούμε. Προβληματιζόμαστε, λοιπόν, για την αντιμετώπιση που έχουμε και κυρίως από το ότι δεν υπάρχει σεβασμός». 

-Οι φίλαθλοι σας προτρέπουν να αντιδράσετε. Τι θα κάνετε;
«Υπάρχει αναστάτωση στον κόσμο και το γνωρίζουμε. Όμως βάση των νόμων, ούτε ανακοινώσεις μπορούμε να βγάλουμε, ούτε δημόσια να τοποθετηθούμε, επί της ουσίας. Πρέπει όμως οι φορείς που διαχειρίζονται  τα θέματα της διαιτησίας να λάβουν υπόψιν τη βούληση του κόσμου. Διότι, αυτοί είναι οι πελάτες του πρωταθλήματος, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθούν ένα αξιόπιστο προϊόν. Η στάση του κόσμου είναι δικαιολογημένη 100%, όλοι νιώθουμε ότι μας πνίγει το δίκαιο και πρέπει να γίνει σεβαστό το αίτημα του Αρη. Αυτή η ιστορία πρέπει να αντιμετωπιστεί κεντρικά». 

-Τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα της ομάδας, σας προβληματίζουν; 
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αν και ο ρεαλισμός δεν συνάδει με το μέγεθος της ομάδας μας. Ολοι γνωρίζουν πόσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Αρης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επί δύο χρόνια, δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, έχοντας πρόβλημα με την αδειοδότηση, άρα επενδύουμε σε νέους παίκτες από τα φυτώρια, προκειμένου να κατεβάσουμε μια αξιόμαχη ομάδα. Τα σκαμπανεβάσματα, λοιπόν, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Επιπλέον, το καλοκαίρι γίνανε κάποια πράγματα που δεν βοήθησαν τη ομάδα, άρα έπρεπε να πάμε σε αλλαγή προπονητή, τον οποίο τον πιστεύουμε. Εγώ με τον κ. Μιλίνκοβιτς, έχω δει διαφορά στο αγωνιστικό πρόσωπο του Αρη, επομένως ας του δώσουμε τον χρόνο να δουλέψει». 

-Μέσα σ΄ όλα ολοκληρώθηκε η υπόθεση του άρθρου 99 και ο Αρης περιμένει...
«Είμαι αισιόδοξος για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Ο Αρης, είναι μια εταιρία που πληρώνει, παρά τα όσα διαδίδονται δεξιά κι αριστερά. Από την ώρα που ανέλαβε ο κ. Ηλιάδης έχει πληρώσει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, από πόρους της ΠΑΕ και από μία δική του ενίσχυση. Ηδη, οι συμφωνίες για το άρθρο 99 τηρούνται πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, έχοντας καλύψει ένα μεγάλο μέρος. Το 99 αποτελεί για τον Αρη ευκαιρία». 

-Με πιθανό επενδυτή υπάρχει κάτι, μετά την άνοιγμα της διαδικασίας της ΑΜΚ; 
«Ο Αρης είναι η καλύτερη επένδυση για κάθε ενδιαφερόμενο. Σας λέω, ότι πέρυσι, στη χειρότερή του χρονιά, αν δεν είχε χρέη, θα παρουσίαζε πλεόνασμα, οπότε αξίζει η επένδυση στην ΠΑΕ. Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου