Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Νέο ραντεβού Ηλιάδη-επενδυτή


Σε νέες συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ Αρης, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Δημήτρης Ηλιάδης, στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως σήμερα θα μπουν στο πιο σημαντικό κομμάτι της κουβέντας, από το οποίο θα διαφανεί το κατά πόσο θα προχωρήσει το deal ή όχι.


Όπως γίνεται αντιληπτό, μέχρι το βράδυ θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα της ενδεχόμενης συνεργασίας και θα φανεί προς τα πού πάει το πράγμα. Δεν αποκλείεται, προς ενημέρωση του κόσμου, να εκδοθεί νέα ανακοίνωση από την κιτρινόμαυρη εταιρία, πιο συγκεκριμένη σε σχέση με τη χθεσινή.

Σε ότι αφορά το μέλλον του άρθρου 99, τούτη την ώρα τα πάντα εξαρτώνται από την ευόδωση των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή ή όχι. Γι αυτό το λόγο οι τρεις δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν πάρει εντολή κατάθεσης έφεσης. Περιθώριο για κάτι τέτοιο υπάρχει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και παρά το ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε σήμερα, ο Αρης δεν κινδυνεύει σοβαρά από οποιονδήποτε πιστωτή του (περίπου για δύο μήνες ακόμα), λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται από τα δικαστήρια. Με απλά λόγια δεν συντρέχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου