Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ήττα του πετοσφαιρικού Άρη! (2-3)


Αφήνοντας πίσω τους το League Cup, οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ «ρίχθηκαν» σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος και αναζήτησαν μία νέα αρχή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Μίκρα. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν με 2-3 στα σετ.

Tο ξεκίνημα των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τον Άρη να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 12-10, όμως, ο Εθνικός ισοφάρισε γρήγορα σε 14-14 και τελικά πήρε αυτός τα ηνία με 15-18. Οι Εβρίτες διατήρησαν σταθερή μία διαφορά της τάξης των 3-5 πόντων, που τους επέτρεψαν να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 20-25 και να κάνουν το 0-1 στο ματς.


Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Άρη να είναι σαφώς βελτιωμένος και να έχει τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρέθηκε πίσω με 20-22 να γυρίσει το ματς, και να ισοφαρίσει τελικά το παιχνίδι σε 1-1.

Το τρίτο σετ χάθηκε με κατεβασμένα χέρια για τον Άρη κάτι που μαρτυρά και το τελικό 13-25.

Στο 4ο σετ ο Άρης εκμεταλλευόμενος το καλό σέρβις του Τόλη Αρμενάκη στα κρίσιμα σημεία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το ματς στο τάι-μπρέικ. Οι «κίτρινοι», μετά το 9-9, πήραν κεφάλι στο σκορ, με 15-12 και 20-16, όμως, οι Εβρίτες αντέδρασαν, έφεραν το ματς στα ίσια (22-22), προηγήθηκαν με 23-24, όμως, οι γηπεδούχοι με 3-0 σερί, έκαναν το υπέρ τους 26-24.

Το τάι μπρέικ χάθηκε με 7-15. Ο Εθνικός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε με (0-4), διατήρησε και αύξησε το προβάδισμά του και έφτασε στην τελική νίκη.

Τα σετ: 20-25, 28-26, 13-25, 26-24, 7-15

Αρης: (Αντρέι Κραβαρικ): Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Κυριακίδης, Γκαράς (λ), Ρόλιτς, Ντίνας, Γάτσης, Ναζίρης, Παπαδημητρίου, Ίλιτς, Τσοπάνογλου, Χατζηπαραδείσης,


Εθνικός Αλεξανδρούπολης: (Σάκης Μουστακίδης): Ράϊτς, Μιγιαϊλοβιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Κ. Δαλακούρας, Ανδρεάδης, Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης, Κυριακίδης, Δαλακούρας Κώστας, Γραμματικάκης, Κασαμπαλής

Στα πολλά λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Αντρέι Κράβαρικ που όμως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την υποδοχή της ομάδας.

«Λάθη, λάθη, λάθη» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, ο οποίος συνεχίζοντας επεσήμανε: «Μακάρι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος η υποδοχή μας να είναι τόσο καλή. Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε επιθετικές λύσεις και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με τους πασαδόρους. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό που πήραμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο». Αναφερόμενος στον Εθνικό ο Αντρέι Κράβαρικ είπε. «Ο Εθνικός εμφανίστηκε όπως ακριβώς μπορεί και δίκαια πήρε τη νίκη».

Κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε


Από την πλευρά του ο Θόδωρος Παπαδημητρίου ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα θα βγάλει σιγά - σιγά αυτό που ξέρει και μπορεί. Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε βαθμούς και στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει ο απολογισμός». Όσο για τον Εθνικό ο παίκτης του Άρη είπε: «Είναι μια ομάδα με τον ίδιο κορμό απλά έχει κάνει μία δύο προσθήκες παικτών. Κέρδισε δίκαια. Εμείς προχωράμε και επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με τη Λαμία».

Το παρόν στον αγώνα της πρεμιέρας έδωσαν περίπου 200 φίλαθλοι του Άρη. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και του ΤΑΠ Άρης Θωμάς Γιώτας, σύσσωμο το δ.σ. του ΤΑΠ, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Χαριτωνίδης, ο Μιχάλης Ζορπίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Άρης Νίκος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου