Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

«Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»


Προβληματισμένος ήταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά την ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως αυτή ήρθε λόγω της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, που έφερε και τα πολλά λάθη.


Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς: «Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα. Δεν γίνονταν φάσεις στις περιοχές, ο Απόλλων όμως ευτύχησε και έβαλε πρώτος γκολ, σε μια αντεπίθεση έβαλε και δεύτερο, και ειδικά αυτό μας στοίχισε. Οι ομάδες τώρα ξεκινάνε, χρειάζεται υπομονή και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή σήμερα. Το παιχνίδι αυτό τέλειωσε, κοιτάμε μπροστά και πάμε την επόμενη Κυριακή για το τρίποντο στην έδρα μας».

Για το λόγο που έγιναν τόσα λάθη στις μεταβιβάσεις: «Οι πολλές λάθος πάσες και γενικά τα εύκολα λάθη που κάναμε, θεωρώ πως ήταν κυρίως λόγω του δεύτερου γκολ. Κάποιοι παίκτες βιάζονταν, ο Απόλλων κλείστηκε πίσω, έβαλε το γκολ, και τότε η πίεση και το άγχος αυξήθηκε. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουμε ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας. Σήμερα προσπάθειες έγιναν, φέραμε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ωστόσο έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και υπομονή. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Για την ετοιμότητα ορισμένων παικτών: «Κάποιοι παίκτες σίγουρα ήταν ανέτοιμοι. Περιμένουμε μέσα από τα παιχνίδια να ανέβουν για να δείξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αξία τους. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει δρόμος και ελπίζω να αποκτήσουν ρυθμό το συντομότερο γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Η πρώτη αλλαγή έγινε αμέσως και η δεύτερη εγκαίρως. Σαράντα λεπτά φθάνουν να γυρίσεις ένα παιχνίδι, ωστόσο δεν είχαμε συγκέντρωση όταν θα έπρεπε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου