Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Mία καινούρια... παλιά Ιστορία από τον Άρη


Μία παλιά ιστορία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο. Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2005 στην ιστοσελίδα contra.gr λίγο μετά το δεύτερο υποβιβασμό του Άρη και... κάτι θυμίζει. Την παραθέτουμε αυτούσια.


«Έτος 1989. Ίδρυση του SUPER3!

Ομάδα σκορπισμένη. 

Λαός διελυμένος, γιατί ήταν πικραμένος. Οικογενειακή γαλούχηση, αρειανοσύνη, βαθειά ριζωμένη αρειανή ιδέα!! 

Super3, Έτος 2005. 

Δικαίωση! (Μετά τον ΑΣ και το Μπάσκετ, πήρανε ΚΑΙ τη ΠΑΕ!!) Πολλά μικρά παιδιά ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης με τη φανέλα του ΑΡΗ μας! Του ΑΡΗ που αγαπήσαμε!!!(Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, μετά το βόλλεϋ καταφέραμε να ρίξουμε και το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!) Αλλοτε έφταιγε ο Γράντας, άλλοτε ο Τσαρούχας, μετά ο Καραμπέρης (βλέπεις αυτός έφταιγε που μίλησε με τον Αλ Κάσσιμι, όχι οι Σουπεράδες που είχαν σκυλιάσει-άλλωστε ένα σκυλί δεν έχουν για σήμα?-να βρεθεί επενδυτής και έβγαλαν στην εκπομπή τους τον απίθανο σεϊχη-χάρη πάντα στην αμέριστη βοήθεια του κ. Πετρουλάκη που τόσο καλό έχει κάνει στον ΑΡΗ μας για να πει "I cannot tolerate with Mr Tsarouchas and Mr Karaberis".

..Τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στη καριέρα του ως μεταφραστής γνωστός συνδεσμίτης του Σούπερ3 !!!), ο Πεϊτσης (τι ΑΡΗΣ 1914 και πραξικοπηματικές κινήσεις είναι αυτές? Τωρα εμείς είμαστε τα αφεντικά!), ο Κοντομηνάς (αυτός ακόμη...φταίει!!), ο Όλε Σκόμποε που ήταν προπονητικά δύο κλάσεις κάτω από τον παγκοσμίου φήμης Μιχαλίτσιο, τα νούμερα 14, 21, 4, 5, 6, 7, 17 κ.ο.κ.

Ποιος φταίει σήμερα που έπεσε ο ΑΡΗΣ? 

Σίγουρα όχι ο Σκόρδας, ο Ματθαίου, ο Σαουρίδης, ο κ.Πετρουλάκης που στήριξε τους παραπάνω και τους στηρίζει, τα σκυλιά που διέκοψαν το ματς με τον Ηρακλή. Όλοι αυτοί είναι οι τελευταίοι ρομαντικοί, που αντίθετα σ'όλους τους άλλους που όσον αφορά τους φιλάθλους είναι ραγιάδες (έτσι αρέσε στο Σαουρίδη να τους λέει όταν έπαιρναν τηλέφωνο), και όσον αφορά τους παράγοντες είναι λαμόγια και τσιράκια του Κοντομηνά, παλεύουν μόνοι τους για το καλό του ΑΡΗ μας!!

Μπορεί αντιθέτως να φταίνε όλοι οι άλλοι! 

Τα γερά, άχαστα στάνταρ, Κοντομηνας, Καραμπέρης, ο Σαράντης ο Πανταζής που είναι Αρειανός αλλά αφού δεν αγαπάει το SUPER3 δεν αγαπάει και τον ΑΡΗ μας, ο απλός λαός του ΑΡΗ γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μέλος στο SUPER3 και φυσικά όποιος επενδυτής ενδέχεται να εμφανιστεί και να διεκδικήσει τις μετοχές της ΠΑΕ! Το πολύ πολύ να πάρει την απάντηση της διαφήμισης του Νεσκουίκ, "Επενδυτής:Φέρτε αμέσως πίσω τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ!Σουπεράδες: Καλά, έλα να μας τις πάρεις (Α, και που ήσουν εσύ στο 44?)!"

Μέσα σ'αυτή τη παράλογη λογική κλήθηκε ο ΑΡΗΣ να επιβιώσει τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα από την αρχή του 2004 που οι Σουπεράδες από γραφικοί που κράζουν στο ραδιόφωνο έγιναν διοίκηση στη ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το "μοντέλο ΓΕΝΝΕΣΙΣ" στο ποδοσφαιρικό τμήμα απέτυχε. 

Τωρα θα περιμένουμε το "Ανάστασις"!

Αν έρθει ποτε...

Τότε έλεγαν να φύγουν οι Τσαρουχοκαραμπέρηδες και έχουν έτοιμο επενδυτή-χορηγίες. 

Τότε έλεγαν ΑΡΗΣ-ΧΑΤΖΑΡΑΣ-ΥΠΟΜΟΝΗ... 

ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΜΕ. 

Μοναδικό τους όνειρο ήταν να πάρουν τη ΠΑΕ. 

Τώρα σιγά μη τη δώσουν...

Λάζαρος Λάμπρου, Θεσσαλονίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου