Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σε ποιον ανήκουν τελικά οι ακαδημίες;


Σε ποιόν ανήκουν τελικά οι ακαδημίες;

Πριν κοντά ένα μήνα γίναμε όλοι μάρτυρες, μιας διαμάχης μεταξύ του Α.Σ. και της Διοίκησης ΠΑΕ Άρης (βλ. Λ. Σκόρδας) σχετικά με τις ακαδημίες.

Τότε ο Α.Σ. μας πληροφορούσε σχετικά: «Την Παρασκευή 28/03/2014 διεξήχθη Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ στα γραφεία του Συλλόγου. Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν … είναι και η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου να επιστρέψουν στην δικαιοδοσία του Α.Σ ΑΡΗΣ (Οργάνωση, Λειτουργία, Οικονομική Διαχείριση, Στελέχωση κλπ) οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Υπεύθυνος ακαδημιών επανέρχεται ο κ. Κουζούνιας Ιωάννης».

Μάλιστα  το μέλος του Α.Σ. και υπεύθυνος, τότε, των ακαδημιών Γιάννης Κουζούνιας άφηνε ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο ο ερασιτέχνης να κλείσει το "Κλ. Βικελίδης": «Αν χρειαστεί να κλείσουμε και το γήπεδο, θα το κλείσουμε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν δεν παίρνουμε τα χρήματα που πρέπει να πάρουμε πως θα είναι βιώσιμος ο Ερασιτέχνης;».

Η ΠΑΕ (βλ. Λ. Σκόρδας) απαντούσε για "πονηρούς άνεργους παράγοντες που αμείβονταν με ποσοστά από τις χορηγίες των ακαδημιών" (χωρίς όμως να αναφέρει ποιους εννοεί) και καλούσε τους γονείς αλλά και τους αθλητές "να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους φαιδρές ανακοινώσεις του Α.Σ.". Αλλά η διοίκηση Σκόρδα ανήκει στο παρελθόν και εμείς όλοι είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι οι ακαδημίες ανήκουν στον Α.Σ.

Αλίμονο μας όμως.

Σε συνέντευξη του σήμερα στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο κ.  Κουζούνιας ως μέλος, τώρα όμως του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ, δήλωσε: «Εγώ είμαι στο κομμάτι των ακαδημιών για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μέχρι σήμερα. Οι ακαδημίες είναι το μέλλον του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να είναι υγιείς. Τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μέλλον του Άρη και πρέπει να τα διαχειριστούμε σωστά».  

Με απλά λόγια τώρα αυτός θα διαχειριστεί για λογαριασμό της ΠΑΕ τις ακαδημίες που πριν ένα μήνα ο ίδιος «έσκιζε τα ιμάτια του» να αποδείξει ότι ανήκουν στον Α.Σ.

Κάτι δεν πάει καλά;
Αποφασίστε σε ποιόν ανήκουν οι ακαδημίες. Στον Α.Σ. ή στην ΠΑΕ;

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου

1 σχόλιο: