Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

"Tαφόπλακα" στις λίγες ελπίδες παραμονής



Καταδικαστική ήττα για τον Άρη με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (2-1) στα πλαίσια της της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague.

Ο Άρης αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με αντίπαλο τον Πανθρακικό θέλοντας τη νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που είχε για παραμονή στην κατηγορία.

Με γκολ του Κύργια από το 36' ο Άρης προηγήθηκε του Πανθρακικού μέσα στην Κομοτηνή με 1-0, όμως ο Μολίνα ισοφάρισε σε 1-1, και ο Ιγκορ έκανε το 2-1 στο 89'.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ χωρίς σκοπιμότητες. Ο ρυθμός βέβαια διεκόπη δυο φορές εξαιτίας αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως ευτυχώς συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και έχασε δυο καλές στιγμές με αντίστοιχα σουτ του Βλάχου. Στη μία περίπτωση μάλιστα αν και μόνος σούταρε πάνω στον Αθανασιάδη. Οι κίτρινοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή στο 21' με τον Μανιά, όμως ο Έλληνας άσος αν και είχε δυο παίκτες δίπλα του έκανε άστοχο σουτ. Στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβηκε και είχε κάποιες καλές στιγμές. Αρχικά ο Ιγκόρ, με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά στον Διούδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζάνης με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Βραζιλιάνος έκανε κακό πλασέ, με τη μπάλα ωστόσο να πηγαίνει στο δοκάρι. O Άρης κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 34'. Αρχικά ο Αθανασιάδης απέκρουσε ένα σουτ του Τάτου, όμως στο κόρνερ (πάλι από τον Τάτο), έκανε άστοχη έξοδο και ο Κύργιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου, όμως ο Πανθρακικός άγγιξε την ισοφάριση στο 65ο λεπτό. Ο Χασομέρης γύρισε με ψαλιδάκι στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Ίγκορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη μεγάλη φάση πέτυχε γκολ ο Πανθρακικός. Ο Μολίνα εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα της εστίας του Διουδή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Άρης έφτασε κοντά στο 1-2 αρκετές φορές. Αρχικά ο Μανιάς από καλή θέση σούταρε πολλά μέτρα ψηλά άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Τάτος βρήκε ωραία τον Κουσίδη στα αριστερά, όμως και το δικό του σουτ πήγε έξω. Δυο δοκάρια είχε στο παιχνίδι ο Ιγκόρ, όμως στην τρίτη καλή του ευκαιρία δεν χαρίστηκε και σκόραρε. Ο Καθάριος έβγαλε μπαλιά στον Βραζιλιάνο και αυτός, αφού ξεπέρασε και τον Διούδη, έκανε το 2-1 με πλασέ. 

Πλέον για τον Άρη απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού του.

Γκολ: 72' Μολίνα, 90' Ίγκορ - 36' Κύργιας
32' δοκάρι ο Ίγκορ
65' δοκάρι ο Ίγκορ
Κίτρινες κάρτες: Ρομέου, Λαδάκης - Τσιάρας, Μανιάς, Ηρακλής
Κόκκινες κάρτες: -

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου (46' Χασομέρης), Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζανής (86' Καθάριος), Ντιόγκο (46' Μολίνα).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης (64' Ηρακλής), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος (75' Κουσίδης), Τσιάρας (82' Αγγελούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου