Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον Άρη!


Στην πολωνική Κρακοβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη την Παρασκευή και αποχωρεί. Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη ενημερώσει τον προπονητή του και τη διοίκηση ότι είχε πρόταση από την Παρασκευή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.


Η Κρακοβία βρίσκεται στην 10η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος (Ekstraklasa) σε σύνολο 16 ομάδων. Ο Παπαδόπουλος ήταν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού Άρη ενώ το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της φετινής περιόδου.

1 σχόλιο:

  1. ηρθε μας κατουρησε και εφυγε χωρις ιχνος τσιπας και συναισθησης για το που παταει και που βρισκετε.οι ποδοσφαιριστες των αντιπαλων ομαδων τον σφαλιαριζαν μπροστα στα μουτρα του και εδειχνε να το ευχαριστιετε.πιστευω οτι σαν γαλατας θα ειχε καποια επιτυχια.αναθεμα σε αυτους που του διδαξαν "ποδοσφαιρο".πραγματικα οτι πιο σιχαμενο και πιο σκατοφλωρικο περασε ποτε απο τον ΑΡΗ.ακομα και ο τοχα ηταν πολυ καλυτερος.σκατοφλωρε παπαδοπουλε που φευγεις ζαμανφου στα αρχιδια σου ολα γαμω οτι αγαπας φυγε τουλαχιστον γρηγορα
    το ακρον αωτον της αφελειας: "Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

    ΑπάντησηΔιαγραφή