Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Ψάχνω λεφτά για τον Ντεσπέιν, πιστεύω τον Σκόρδα και τον Αρβανίτη»


Σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του  Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Ντεσπέιν και  Ντάμποβιτς.


Παράλληλα, σχολίασε τις εξελίξεις στην ΠΑΕ αλλά και στην ΚΑΕ, ενώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα υπογράμμισε πως πιστεύει στην τρέλα και στην μαχητικότητα του Λάμπρου Σκόρδα ενώ για το τμήμα μπάσκετ σχολίασε πως έχει γίνει πολύ σωστός σχεδιασμός παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Γιώτας:

Για την “μάχη” που δίνει καθημερινά στον Άρη:

“Γνώριζα πως η μάχη είναι άνιση, δεν τα γνώριζα όλα αλλά σχεδόν όλα. Μέχρι τώρα πάμε σχετικά καλά και στο βόλεϊ και στον Ερασιτέχνη. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχα σχεδιάσει είμαι όμως άνθρωπος πεισματάρης και παλεύω καθημερινά. Όλο σκάει κάτι καινούριο και εμφανίζονται παλιές οφειλές. Αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και σε κάνει να αναρωτιέσαι για την επόμενη μέρα”.

Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη Άρη:

“Είναι γεγονός ότι φέτος εμείς θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που μάχονται για να τα καταφέρουν. Το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών που βρίσκονται στην Α1. Βέβαια το βόλεϊ τα πάει καλύτερα. Υπάρχει και το βόλεϊ γυναικών στο Α2 που είχε μια απρόσμενη ήττα αλλά θα πάει καλά”.

Για το τμήμα βόλεϊ:

“Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι καθαρά στην έκτη θέση. Υπάρχουν ομάδες κάτω από εμάς με καλύτερους προϋπολογισμούς. Εμείς σε θέμα προϋπολογισμού είμαστε δέκατοι. Προχθές στην Σύρο που συζητούσαμε με τον πρόεδρο μας είπε πως ο προϋπολογισμός είναι στις 500.000 χιλ. ευρώ. Άντε να πάει ο Άρης να τους χτυπήσει με 180.000 χιλ. ευρώ. Ακόμα και ο συμπολίτης βλέπουμε πόσους παίκτες παίρνει”.

Για το γεγονός πως οι Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα:

“Η μάχη είναι άνιση. Αυτό που επιτυγχάνουμε το καταφέρνουμε χάρη καλού προγραμματισμού και επειδή πήραμε καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Ο ξένος όμως που πήραμε δεν μας βγήκε και για αυτό τον αλλάξαμε και πήραμε τον Ντεσπέιν. Όλοι μου έλεγαν να κλείσω τον Ντεσπείν. Πριν από ενάμιση μήνα τον ήθελαν  ο ΠΑΟΚ και η Σύρος όμως εγώ κινήθηκα έξυπνα, αθόρυβα και τον απέκτησα. Ο παίκτης πήρε την προκαταβολή που ήταν 4.000 χιλ. ευρώ και έπρεπε να βγει το “τράνσφερ” για να παίξει.  Το ποσό για το “τράνσφερ” ήταν 13.800 χιλ. ευρώ. Αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα και δεν το περίμενα. Δεν γνώριζα πως θα είναι τόσο υψηλό το ποσό. Εκεί βρέθηκα στο δίλημμα ή να κλείσω τα περσινά ποσά των Ελλήνων αθλητών που ήταν γύρω στις 17.000 χιλ. ευρώ και είχαν κάνει τόσο μεγάλες προσπάθειες ή να τα δώσω στον Κουβανό.  Έτσι δε προχώρησα στον Κουβανό ευελπιστώντας πως θα κλείσω κάποιες συμφωνίες με χορηγίες όπου έχω συμφωνήσει αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τα χρήματα. Έχω κλείσει με “Cyta” και φυσικό αέριο και πλέον περιμένω. Ως φίλαθλος  και Αρειανός φυσικά και θέλω τον Ντεσπέιν για να κάνω την υπέρβαση. Όμως τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, φέτος όλα τα αγωνιστικά τμήματα πληρώνουν όλες τις μετακινήσεις. Είμαστε η μόνη ομάδα που λόγο οφειλών δε μπορεί να πάρει ένα ευρώ από την Λίγκα. Όσο αναφορά τον Ντάμποβιτς μέχρι αύριο το θέμα θα είναι τελειωμένο. Το τράνσφερ του είναι μικρό γύρω στα 1.400 ευρώ”.

Για την διαφορά που θα κάνουν στην ομάδα οι Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς:

“Ο Ντεσπέιν, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να εκπληρώσει το όνειρο μας. Με Ντεσπέιν αι Ντάμποβιτς μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Με αυτούς τους παίκτες αλλάζει επίπεδο η ομάδα και πάει για την τέταρτη η την πέμπτη θέση με άλλον αέρα”.

Για την κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης:

“Ο Άρης για να μπορέσει να ορθοποδήσει χρειάζεται πολλά λεφτά. Πολλά λεφτά έρχονται μόνο με επενδυτή. Από εκεί και πέρα κινούμαι προς αυτή την στιγμή από τον Αύγουστο. Έχω προχωρημένες συζητήσεις αλλά δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω πριν έχω κάτι συγκεκριμένο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μεγάλοι επιχειρηματίες και δεν ασχολούνται για το αν θα ενταχθεί η όχι ο Άρης στο άρθρο 99. Από εκεί και πέρα για φέτος  εγώ ποντάρω στην τρέλα του Σκόρδα. Ένας λογικός δεν θα έμπαινε έτσι. Ο Σκόρδας είναι αγωνιστής και δεν τα παρατάει. Όλοι θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Δεν γνωρίζω το παρελθόν αλλά ξέρω πως είναι τρελός Αρειανός και θα δώσει πολύ μεγάλη μάχη. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα πολεμήσει”.

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ:

“Ο Λευτέρης  (Αρβανίτης) κάνει αξιόλογη προσπάθεια. Ο σχεδιασμός για το άρθρο 99 ήταν πολύ σωστός και τα κατάφερε η ομάδα. Είναι μια επιτυχία μεγάλη που μέσα σε όλα τα προβλήματα κατάφερε η ομάδα να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου