Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δεν δίνει φορολογική ενημερότητα η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης αρνήθηκε και σήμερα να εγκρίνει την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ζητώντας έγγραφη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!

Μπορεί ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ. Θεοχάρης να έδωσε χθες προφορικές διαβεβαιώσεις στην ΠΑΕ Άρης για χορήγηση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας, αλλά σήμερα η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης αρνήθηκε και πάλι την χορήγηση της και ζήτησε παρά την ξεκάθαρη προσωρινή διαταγή, γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Για να υπάρξει μία τέτοια  γνωμοδότηση απαιτούνται πολλές ημέρες. Το ΝΣΚ, μάλιστα, δεν έδωσε ούτε προφορικά την κάλυψη στην ΦΑΕ και επί της ουσίας απάντησε ότι δεν δύναται να απαντήσει προφορικά ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα παίξει αύριο το τελευταίο της χαρτί,  που είναι η προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ώστε να δώσει το δικαστήριο εντολή στην ΦΑΕ για έκδοση φορολογικής ενημερότητας. Την υπόθεση θα χειριστεί ο κ. Γιαννόπουλος που είχε αναλάβει την ίδια υπόθεση και επί διοίκησης Γ. Ψηφίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου