Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στο φως η σύμβαση του παγοδρομίου!


Η ιστοσελίδα pressaris έφερε στο φως το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΑΣ Άρης και της εταιρείας που ανέλαβε την κατασκευή και τη διαχείρισή του.


Τα βασικά σημεία της σύμβασης ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Άρη και την επενδυτική εταιρία που ανέλαβε την κατασκευή του παγοδρόμιου και εκπροσωπεί ο Νίκος Αγραφιώτης είναι:

1. Το οικόπεδο των 500 τ.μ. ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στην πλήρη κυριότητα του Άρη.

2. Το μίσθωμα που συμφωνήθηκε να εισπράττει ο Άρης είναι 1.000 ευρώ επί 6 μήνες, αν και η λειτουργία του παγοδρόμιου υπολογίζεται περίπου στους 4-5 μήνες ετησίως. Εφόσον η εταιρία λειτουργήσει το παγοδρόμιο πάνω από τους έξι μήνες το χρόνο, για κάθε μέρα λειτουργίας του θα πληρώνει 33 ευρώ. Το μίνιμουμ έσοδο είναι δηλαδή 6.000 ευρώ το χρόνο.

Κατ” εξαίρεση το πρώτο έτος θα δοθεί το ποσό των 2.000 ευρώ για μίσθωμα.

3. Η συμφωνία μίσθωσης λήγει στις 3 Δεκεμβρίου 2017.

4. Συμφωνείται και έγινε αποδεκτό από τον μισθωτή, ότι η επωνυμία του παγοδρομίου θα είναι: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ.

5. Η εταιρία υποχρεούται να παραχωρεί στα τμήματα του Άρη τη χρήση των εγκαταστάσεων, χωρίς να επιβαρύνεται με έξοδα ο σύλλογος. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, ο Άρης είχε μεγάλη επιβάρυνση αρκετών χιλιάδων ευρώ για να προπονούνται οι αθλητές του στο παγοδρόμιο του Ωραιοκάστρου, δαπάνη από την οποία απαλλάσσεται πλέον.

Παράλληλα, τώρα που είναι στο γήπεδο του Άρη το παγοδρόμιο ήδη υπάρχουν περίπου 15 εγγραφές παιδιών στις ακαδημίες παγου, φέρνοντας επιπλέον έσοδα στον ΑΣ.

6. Όλα τα έξοδα κατασκευής του παγοδρόμιου (υπολογίζονται σε ένα ποσό 40.000-50.000 ευρώ) βαρύνουν την εταιρία, όπως και τα έξοδα συντήρησης των εγκαταστάσεων χωρίς να έχει την παραμικρή επιβάρυνση ο Άρης.

7. Σε περίπτωση παραχώρησης διαφημιστικού χώρου στο παγοδρόμιο από τον μισθωτή, ο ΑΣ Άρης θα έχει έσοδα 25% επί των καθαρών κερδών.

8. Η εταιρία είναι επίσης υποχρεωμένη με δικά της έξοδα να προωθεί και να διαφημίζει το παγοδρόμιο (με αναρτήσεις, μεγάφωνα, σποτάκια, σε ιστοσελίδες, έντυπα, ραδιοφωνικούς σταθμούς, άλλα αθλητικά κέντρα και λοιπά ΜΜΕ), τοποθετώντας επίσης με δικά της έξοδα φωτεινή πινακίδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και άλλες πινακίδες.

Δείτε σχετικά τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα από το ιδιωτικό συμφωνητικό που κατατέθηκε στη Ζ” ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στις 12 Δεκεμβρίου 2013:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου