Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ελπίζει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο


Την τελευταία του ελπίδα του για να εκδώσει φορολογική ενημερότητα και κατ΄ επέκταση δελτία, εξαντλεί σήμερα ο Αρης, μέσω του Διοικητικού Πρωτοδικείου.


Επί της ουσίας, στρέφεται στην πεπατημένη της διοίκησης Ψηφίδη, πέρυσι τον Γενάρη, μόνο που, τώρα πια, έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται αυτή η προσφυγή.

Κι αυτό, διότι, η τότε διοίκηση των κιτρίνων, κινήθηκε με πλήρη μυστικότητα, ηρεμία και νηφαλιότητα, στοιχεία που απουσιάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τόσο η έκταση που έχει πάρει το θέμα, όσο η αποτυχία ακόμη και του Χάρη Θεοχάρη να δώσει λύση, αλλά, κυρίως, οι δύο πρόσφατες απορριπτικές αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου (τελευταίο «όχι» στις 17/1), περιπλέκουν πάρα πολύ την υπόθεση.

Αναζητείται, λοιπόν, ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρξει θετική απόφαση σήμερα, προκειμένου να δοθεί άμεση εντολή στη ΦΑΕ να βγάλει ενημερότητα στην ΠΑΕ Αρης. Το εγχείρημα δύσκολο, το συγκεκριμένο βήμα είναι το τελευταίο ένδικο μέσο που έχει απομείνει και οι κίτρινοι δεν έχουν παρά να περιμένουν και να ελπίζουν.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου