Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Άρης - ΠΑΣ Γιάννενα (2-0)


O Άρης αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης παρουσία των φιλάθλων του.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Παπαδόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μανιά, όμως ο επιθετικός των "κιτρινων" δεν πρόλαβε να σουτάρει. Στο 9' ο Ηρακλής σούταρε έπειτα από πάσα του Μανιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 16' ο Λίλα πήρε μία κεφαλιά εντός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ίλιτς απέφυγε με πανέμορφη ντρίμπλα έναν αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του από πλάγια θέση κατέληξε άουτ. Στο 20' ο Μανιάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, έκανε με τη μια το σουτ από πλάγια δεξιά θέση, όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων και απομακρύνθηκε. Στο 23' ο Διούδης απέκρουσε σουτ του Λίλα από εκτέλεση φάουλ. Στο 25' ο Άρης σκόραρε. Ο Μιχάλης Μανιάς απέφυγε με τακουνάκι έναν αντίπαλό του και με "κεραυνό" έγραψε το 1-0. Στο 34' ο Ουντότζι πάσαρε για τον Μανιά, που πρόλαβε να κάνει την προβολή πέφτοντας, όμως ο Βελλίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 40' ο Κοτσαρίδης σούταρε αλλά τη μπάλα την μπλόκαρε ο Βελλίδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Χατζηνικολάου άλλαξε την ενδεκάδα του. Παρέταξε τους: Μπουζάνη, Οικονομόπουλο, Αγκάνθο, Αγγελούδη, Γκόλια, Έλσνερ Νταμαρλή, Τσουκάνη, Ρένια, Καραγιάννη, Αντωνιάδη. Για τον ΠΑΣ ο Κρητικός και ο Τσάβες πήραν τις θέσεις των Κεϊτά και Βισέντο. Στο 50' ο Τσάβες σούταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 52' ο Ρένια σούταρε τεχνικά εκτός περιοχής ο Βελλίδης έπεσε εντυπωσιακά στα δεξιά και έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Βίλα δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ α τετ τον Μπουζάνη, αφού το σουτ κατέληξε άουτ. Στο 56' μετά από λάθος του Οικονομόπουλου, ο Ίλιτς πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 59' πήρε κίτρινη κάρτα ο Ίλιτς. Στο 60' ο Αμπάρης πήρε τη θέση του Βελλίδη. Εκεί έγινε ένα τρομερό στιγμιότυπο με τον Βελλίδη να βγαίνει και να χειροκροτεί τον κόσμο, ενώ μπερδεύτηκε και πήγαινε προς το πάγκο του Άρη! Στο 65' ο Κολοβέτσιος προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, συγκρούστηκε με τον εξερχόμενο Αμπάρη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας τους (2-0). Στο 67' ο Σκόνδρας και ο Γιάκος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τον ΠΑΣ. Στο 81' ο Αργεντινός Τσάβες απέφυγε ωραία δύο αντιπάλους του, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ ενώ λίγο αργότερα ο Αγγελούδης σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 85' ο Αγκάνθο τσίμπησε την μπάλα μόνος του στην μεγάλη περιοχή, στη συνέχεια γύρισε και έκανε ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 89' ο Μπουζάνης μπλόκαρε κεφαλιά του Λίλα ενώ στο 92' με μία εξαιρετική κίνηση ο Οικονομόπουλος σούταρε, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμπάρη.


Στον αγώνα παραβρέθηκαν και οι Τάτος, Ιμπέ.



Η ενδεκάδα του Άρη (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Πουλίδα, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Κοτσαρίδης, Ουντότζι, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Κεϊτά, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου