Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Αντιδράει ο Πικρόχολος στην πρόσληψη Γιαννάκη!


Έντονες είναι οι αντιδράσεις στους κόλπους των πρώην οργανωμένων επαγγελματιών οπαδών του Άρη στο άκουσμα της φημολογίας περί πρόσληψης του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του "Αυτοκράτορα".

Πικρόχολοι, κοτσίδες και η λοιπή "τρύπια" λιγδοσυμμορία εκφράζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του blog, την έντονη ενόχλησή τους για τη φημολογούμενη πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη όπως έκαναν στο παρελθόν και για τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Μάλιστα η απειλή είναι πολύ σοβαρή για την ΚΑΕ καθώς οι συγκεκριμένοι προειδοποιούν με αποχή από το γήπεδο (στο οποίο έχουν να πατήσουν περίπου δύο χρόνια) και με πόλεμο μέσω kitrinon blogs. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με το γεγονός, αφού αναμένεται ραγδαία μείωση στις πωλήσεις hot dog κατά τη διάρκεια των αγώνων.

7 σχόλια:

  1. xaxaxa...des ti keimeno gia to mpasket anevasan ta noumera....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοντρέ έλα πες την αλήθεια... δε διαβάζεις μόνο το δικό σου blog...

      Διαγραφή
    2. des ti keimeno anevasan ta noumera gia to mpasket lew....sto blog toys............

      Διαγραφή
  2. pragmatika eleos mineta sta palia na doume pou tha bgei oloi exoume kanei lathoi giauto o sulogos den mporei na seikosei kefali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με το γεγονός, αφού αναμένεται ραγδαία μείωση στις πωλήσεις hot dog κατά τη διάρκεια των αγώνων. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή