Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Άσχημα Χριστούγεννα για το λαό του Άρη


Ο σύλλογος Άρης περνά δύσκολες στιγμές λόγω των χρεών που άφησαν οι διοικήσεις των "επαγγελματιών οπαδών", των προδοτών, του... Εφιάλτη του συλλόγου.


Κι αν το μπάσκετ (με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου) και η ναυαρχίδα του Α.Σ. -το βόλεϊ- (με την πορεία του στα τελευταία παιχνίδια) κρατούν υψηλά το φρόνημα, το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζει να μας πικραίνει.

Χθες, με μια απίστευτη σφαγή από τον ΠΑΟΚτσή διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο Άρης γνώρισε την ήττα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1, με την οποία περιήλθε σε απελπιστική πλέον θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου. Ο... δωδεκανήσιος referee από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κατέσφαξε τον Άρη, αποβάλλοντας χωρίς αιτία τον Τάτο σε αψιμαχία με τον Ντάσιο, ο οποίος ήταν αυτός που τον χτύπησε στο 44’ και δικαίως πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ στο 50ό λεπτό έδωσε πέναλτι σε ένα χέρι που δεν έγινε ποτέ από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι. Οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μανιά σε τετ α τετ στο 56’, απαντώντας στο ανύπαρκτο πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο 51’. Το δεύτερο γκολ του Π.Α.Σ. Γιάννινα πέτυχε με κεφαλιά στο 73’ ο Λίλα.

Ο Άρης είναι τελευταίος στη βαθμολογία της Superleague έχοντας μόλις 11 βαθμούς μετά τη λήξη του πρώτου γύρου. Kαι ο κόσμος του προβληματισμένος όσο ποτέ αυτή την εορταστική περίοδο.


Π.Α.Σ. Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (90’+1’ Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Κοροβέσης (77’ Μπέριος), Στρούνα (46’ Μιχαήλ), Ντε Βισέντι.

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τσουμάνης (90’+1’ Αγγελούδης), Τάτος, Παπαδόπουλος (80’ Καραγιάννης), Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής.

Τέλος ο Ουντότζι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικό είναι το τέλος της σχέσης του Σαλόζε Ουντότζι με τον Αρη, καθώς ο Νιγηριανός δεν δέχθηκε την πρόταση Σκόρδα, κλείνοντας πίσω του την πόρτα. 

Πλέον, οι κίτρινοι είναι αναγκασμένοι να πορευθούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας για εναλλακτικές από την ελληνική αγορά.

Στο μεταξύ μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του Αρη, ο Σωκράτης Διούδης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Τέλος, σε τετραήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να περάσουν με τις οικογένειες τους τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου.

1 σχόλιο: