Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Eπίθεση του Super 3 στην ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια


Ο Αρης απάντησε αρνητικά για λόγους ασφαλείας στο αίτημα του Παναθηναϊκού για εισιτήρια στον αγώνα του Σαββάτου και αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σ.Φ. Άρη, Super 3. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, αίτημα στο οποίο δεν συνηγόρησε ο Άρης για λόγους ασφαλείας. Κατόπιν αυτού δεν παραχωρήθηκαν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση του Super 3 ο οποίος επιτέθηκε στην ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση:

"Ντροπή και ξεφτίλα
Μόλις πληροφορηθήκαμε μέσω της ανακοίνωσης της Παε Βάζελος, ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα. Η σύσκεψη έγινε την Τρίτη και ενώ την Τετάρτη, μας φώναξε η ΠΑΕ για μαλακίες, μπροστά σε τέτοια θέματα, και ούτε καν μας ανέφεραν, ότι παίχτηκε αυτό το έργο και το μαθαίνουμε ξαφνικά σήμερα Παρασκευή μέσω των site από την ανακοίνωση της παε των βάζελων. 

Για εμάς αυτό που έγινε είναι η υπέρτατη ξεφτίλα και όλοι εσείς είστε ανίκανοι να αποφασίζετε για τον τεράστιο λαό του ΑΡΗ. ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΣΕΙΣ εκεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν σας μιλήσαμε για τίποτα διοικητικό,άσχετα αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε με τις αποφάσεις σας... αλλά αυτό παραπάει και δεν χωνεύεται... Ρε σεις ο SUPER 3 και ο λαός του ΑΡΗ έχει δώσει αγώνες για να βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ... Έχετε τρελαθεί ρε? Ποιός σας είπε ρε να μην δώσετε εισιτήρια? Για εμάς αυτό είναι η υπέρτατη ξεφτίλα και είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιπροσωπεύσετε την ιδεολογία του λαού του ΑΡΗ. 

Λαέ του ΑΡΗ όλοι αύριο στο Ναό και όπου παίζει ο θεός, άσχετα αν αυτοί είναι άχρηστοι να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τον κόσμο,το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς... Παίκτες του ΑΡΗ δώστε τα όλα και λιώστε τους λαγούς...

ΥΓ. Ρε σεις εκεί στην ΠΑΕ για εμάς αυτά τα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα... ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER 3"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου